Centra pro kontrolu nemocí hlásí:

„V bankomatech se začaly objevovat jehly.“ Žádáme všechny, aby byli opatrnější a opatrnější, když se setkáte s podobnou situací. Musí být zkontrolována všechna sedadla ve veřejné dopravě, vlacích, elektrických vlacích, letadlech, protože představují možnou hrozbu pro vaše zdraví a život.

Než se posadíte, podívejte se velmi opatrně na záda a sedadlo. “ Jedná se o nový typ terorismu mezinárodní neoficiální unie nositelů HIV a pacientů s AIDS. Ve svém životě nemají co ztratit, a proto se rozhodli pomstít.

Kromě toho Centrum žádá, abyste si zachránili život, pokud tuto zprávu pošlete co největšímu počtu lidí – jen varování, abyste byli opatrní ve veřejné dopravě – existuje potenciální hrozba. Lékař nedávno uvedl, že k podobné události došlo v kině v Dillí, hlavním městě Indie, s jeho pacientem. Mladá dívka byla zasnoubená a měla se za dva měsíce vdávat, ale šla do kina a dostala injekci s následující poznámkou: „Vítejte ve světové rodině lidí infikovaných AIDS a HIV.“

Lékaři řekli její rodině, že trvá přibližně 6 měsíců, než virus dostatečně zesílí, aby mohl začít ničit systémy lidského těla a orgánů, ale dívka, která se stala obětí, může žít dalších 5-6 let.

Infikovaná dívka zemřela po 4 měsících na silný psychický stres. Všichni bychom měli být na veřejných místech opatrní – zbytek je v rukou Všemohoucího.

Jen si pomyslete – můžete zachránit život někomu nebo svým příbuzným, mnoha přátelům, lidem ve vašem okolí. Odeslání této zprávy pro vás není vůbec obtížné – klikněte na „Sdílet“.

Přátelé PS, buďte opatrní, v životě je dost potíží.

Zdroj: kubik-rubik.me