4. Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají vyvinutý smysl pro rodinu, a tak si můžete být jisti jejich l.skou a věrností. Vždy se o vás postarají a nenechají vás v úzkých. Jsou to prostě nejlepší osobní strážci.

5. Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi dodržují vše, na čem se s nimi domluvíte. Slib je pro ně posvátný a tak si můžete být jisti tím, že co řeknou, to prostě platí. Jsou čestní, upřímní a přímí.

6. Váhy (23. 9. – 23. 10.)

U Vah se náš žebříček láme a posouvá se k těm horším. Váhy sami nevědí co chtějí a nebudou to vědět nikdy. Potřebují velké vedení a nejsou schopni být samostatní.

7. Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tvrdohlavost Baranov je až vytáčející. Musí mít vždy pravdu a dokonce i v případě, kdy sami vědí, že ji nemají. Svou chybu nikdy nepřiznají, a proto je těžké se s takovým člověkem na něčem domluvit.

8. Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci mají velké sklony k agresi a své negativní emoce někdy nedokážou kontrolovat. Toto znamení je také nejčastějším násilníkem a zločincem, je tedy nejlepší se Býkem vyhnout obloukem.

9. Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou chorobná lháři. Dokáží se pohybovat na hranách a je téměř nemožné je nachytat při něčem špatném. Jsou sice velmi neupřímní ale mají obrovskou schopnost se přetvařovat, že jim to všichni uvěří.

10. Rak (22. 6. – 22. 27.)

Láska k penězům je pro ně mnohem silnější než láska k rodině a dětem. Při své honbě za bohatstvím se nebojí žádné špíny ao své vytoužené peníze se zásadně nedělí.

11. Lev (23. 7. – 22. 8.)

Levi jsou nevyzpytatelní a především hrají jen sami pro sebe. Na druhých se vůbec nedívají a to nikdy. Důležitý je pro ně vlastní úspěch a je jim jedno, koho při cestě za svým snem ztratí.

12. Štír (24. 10. – 22.11.)

Štír vyhrál nejhorší znamení naší tabulky. Jde o zmiji, kterou si hřejeme na prsou. Jakákoliv negativní vlastnost, která vás napadne, tak zde mají. Se Štírem si nic nezačínejte a snažte se jim vyhnout jak doma tak v práci i ve společnosti.

Zdroj.somzena