Váhy

Obecně jsou Váhy na podzim v dobré kondici; říjen je pro některé Váhy obdobím nových začátků. Čekají vás profesní výzvy, které byste měli přijmout. Pracujte více na sobě a na svém životě. Váhy by si také měly dát do pořádku své vztahy. Podzim je vhodným obdobím pro preventivní zdravotní prohlídky a řešení zdravotních problémů. Váhy budou také řešit různé smlouvy a pojištění. Neodkládejte věci na později. Dobře by měly jít i veřejné záležitosti, v říjnu si dávejte větší pozor, abyste na cestách neriskovali. Na podzim budete muset řešit majetkové záležitosti.

Štír

Září a okolí úplňku 29. září jsou pro Štíry důležitým obdobím. V tomto období se vám naskytnou velké profesní příležitosti a vaši činnost mohou ocenit důležití lidé. V práci budete úspěšní. Saturn v Rybách přiměje Štíry pracovat na svých vztazích. Ty stabilní zůstanou a nestabilní se rozpadnou. Na Štíry čekají romantické vztahy a lásky. Podzim je časem intuice, takže naslouchání své intuici vám pomůže vyhnout se problémům. Podzim přináší také finanční požehnání: V říjnu budou Štíři diplomatičtější a v listopadu by měla být přijata důležitá rozhodnutí; v listopadu nic neodkládejte, zejména komunikaci. Štíři prožijí podzim, který zlepší jejich vztahy s domovem a blízkými. Nebojte se emocí!

Střelec

Střelce čeká krásný a společenský podzim. Čekají vás důležité vztahy. I když milujete svou svobodu, vyberte si nyní trvalý vztah, který zahrnuje svobodu a důvěru. Nezapomínejte na důležitost rodiny. Na pracovním poli budou Střelci úspěšní a vše bude probíhat snadněji než v minulých měsících. Zvláště příznivý je listopad. Říjen je časem neobvyklých nápadů, kreativity a úspěchů, měsícem společenských pozvánek. Střelci by měli přijmout pozvání na setkání s důležitými lidmi. Z finančního hlediska dojde ke stagnaci. Střelci budou mít větší příjmy, ale budou také více utrácet. Měli byste věnovat větší pozornost svému zdraví, zejména pohybovému aparátu. Na podzim však bude většina lidí fit a zdravá.

Kozoroh

Listopad je pro Kozorohy nejdůležitějším měsícem. Většina z nich si na podzim splní své sny. Měli byste si však uvědomit, jaké jsou vaše skutečné cíle, a vydat se za nimi. Někteří budou obdarováni lidmi a důležitými známostmi. V říjnu budete muset profesně postoupit, upravit smlouvy nebo požádat o vyšší plat. Možná existují jiné, lepší způsoby, jak dosáhnout svých cílů. Na podzim se většina Kozorohů bude nějakým způsobem vzdělávat, možná prostřednictvím internetu. Uvědomte si důležitost vzdělávání. Kozorozi budou i nadále pracovat na svém majetku a financích.

Vodnář

Vodnáři budou mít aktivní podzim. Můžete očekávat změny ve své práci, ale také budete moci změnit sami sebe nebo alespoň dotáhnout některé věci z minulosti do uspokojivého konce. Naskytnou se příležitosti k investicím a zvýšení zisků. Vodnáře čeká citový podzim, někdo prožije velkou lásku, někdo potká někoho, kdo ho velmi přitahuje, a někdo může prožít tajnou lásku. Vodnáři budou řešit rodinné záležitosti, které jsou pro ně důležité. Ekonomika a finance jsou silné. Mnoho Vodnářů bude cestovat, ale při cestování buďte opatrní. Podzim je vhodný čas investovat do svého zdraví. Můžete však chytit drobnou nemoc.

Ryby

Nejprve přijdou osudové zkoušky a přísný učitel Saturn udělá ve věcech pořádek. Ryby budou řešit věci, které odkládaly nebo je nezajímaly. Pozor si budou muset dát také na své finance. Někdo se vás bude snažit podvést. Pozor na smlouvy a nepřátele. Koncem října se situace zlepší a vaše přání se splní. Ryby by měly více myslet na sebe a své zdraví. Pozornost by měly věnovat dolním končetinám a trávení a špatné návyky mohou odstranit. Ryby se na podzim nacházejí v silném emocionálním období. Můžete navázat romantický vztah, potkat novou lásku, posílit stávající vztah nebo nastavit nová pravidla ve vztahu.