PANNA

Dlouho jste přemýšleli o tom, jak byste mohli do svého života přinést nový zdroj financí a snadno získat skvělou příležitost!

Ve vašich lidských vztazích je vše harmonické, s jedinou výjimkou, že je to právě ta jinak neobvyklá, silně přijímající energie, která z vás proudí, co vám může přivést energetické upíry na krk.

VÁHY

Tento měsíc je možná o tom, že budete pracovat trochu tišeji, zvýšit svou připravenost a dělat věci, které jsou méně okázalé. V nadcházejících týdnech to drasticky zvýší vaši efektivitu! Neprozrazujte svá tajemství, protože kolem vás je osoba, které důvěřujete, ale klidně to může být jen energetický upír, který může zneužít vaše soukromé informace!

ŠTÍR

Věnujte tomu zvláštní pozornost a nenechte se stát obětí citového vydírání. Pokud víte, že ve vašem okolí jsou lidé, kteří se snaží zneužít vaší benevolence způsobem, který vám velmi ztěžuje říci jim ne, budou tím pravým problémem oni! Kdykoli je to možné, omezte kontakt s těmito lidmi. Z finančního hlediska má druhá polovina měsíce novou příležitost!

STŘELEC

Uprostřed měsíce může dojít k vážnému nedorozumění, kdy pokud si nedáte pozor, můžete něčí benevolentní přístup považovat za zlomyslný. Vždy udělejte ve své mysli krok zpět a dobře si rozmyslete, jaké motivy pro vás ten druhý může mít!

KOZOROH

Tento měsíc pocítíte obzvláště silnou ambici, která vás postaví do středu pozornosti veřejnosti i na vašem pracovišti.

To vám dá příležitost prokázat své dovednosti a postupovat rychleji! Buďte otevření příležitostem, protože ve druhé polovině měsíce můžete najít nabídku, na kterou jste čekali!

VODNÁŘ

V tomto energeticky citlivém období můžete být značně emocionálně nestabilní, ale zároveň se zvyšuje vaše otevřenost vůči novosti!

Nejen, že se rádi zařezáváte do nových věcí, ale střed vaší pozornosti poté téměř skenuje vaše prostředí! V druhé polovině měsíce musíte udělat několik vážných rozhodnutí, která vás nemusí nutně bavit, protože se teď těžko soustředíte!

RYBY

Milujete stabilitu, zejména v emocionálním smyslu. Rozhodnutí, která jsou nevyhnutelná, však nelze přijímat donekonečna. Může se tedy snadno stát, že je čas střihnout do něčeho nového nebo uzavřít něco, co už dlouho zametáte pod koberec. Druhý víkend vás čeká vážné překvapení, které vás rozveselí na celé dny!

Zdroj.esoteric