STŘELEC

Musíte mít na paměti, že brzy budete mít nový začátek, pokud jde o vaši kariéru. Jinak jste člověk, pro kterého je práce velmi důležitá. Jste někdo, kdo věří, že musí mít dost peněz, ne aby byl bohatý, ale aby měl dost na přežití. Dlouho jste tvrdě pracovali a vydávali ze sebe maximum a nyní jsou před vámi konečně dny, během kterých se vám dostane uznání za vaši práci a úsilí. Jeden z vás mohl dostat obchodní nabídku, o které se vám doposud mohlo jen zdát, a to je ze všeho nejlepší. Jako důkaz toho, že dříve nebo později každý z nás dostane vše, co chce a co si zaslouží.

BÝK

Musíme zdůraznit, že jste někdo, kdo v nadcházejících dnech dosáhne svých cílů. Jinými slovy, jste typ člověka, který se vždy snaží ze všech sil dosáhnout toho, co chce. Nejste a nikdy nebudete někdo, kdo sedí a čeká, až mu něco spadne z nebe. Jste bojovník a jste na to hrdý.

Důležité je, že se k vám někdo z vaší minulosti vrátí. Nemusí to být láska, může to být přítel nebo člen rodiny. Ať už je to cokoli, je to někdo, kdo pro vás hodně znamená, někdo, kdo je loajální, věrný, kdo vás velmi miluje a koho jste vždy měli velmi málo.

Je třeba zdůraznit, že jste rozhodně někdo, kdo ví, co chce, a je připraven jít za svými cíli. Nyní máte před sebou krásné dny a ve vašem životě se nestane nic nemožného nebo nereálného. Budou vás provázet nádherné chvíle a vy si je rozhodně zasloužíte.