Kozoroh:  vynikají mnoha pozitivními vlastnostmi. Mezi jejich nejlepší vlastnosti jednoznačně patří rozvaha, inteligence a upřímnost. Jejich slabinou, která dokáže vztah často ohrozit je jejich samolibost. Více se zajímají o sebe než o ostatních. Jejich negativem je i to, že nemají pochopení pro zlozvyky své partnery

Vodnář:  Vodnáři si přenášejí své vlastnosti i do vztahu. Horší je už to, že jsou roztržití a mají potřebu nezávislosti. Být v partnerském vztahu s Vodnářem je náročné. Nejtěžší je dostat se přes krize a to tak, že ho naučíte dělat kompromisy.

Panna:  Tito lidé jsou pro svého partnera oporou. Ve vztahu pomáhají partnerovi překonávat nejtěžší zkoušky a proto jsou oni sami často frustrováni. Pokud cítí oporu i na druhé straně vědí být věrnými a dobrými partnery.

Střelec:  Jejich divokost a živelnost v podobě cestovatelského ducha mohou ve vztahu vést k problémům. Vyznačují se zejména netrpělivostí a k diplomatickým řešením se velmi neschyluje.

Štír:  Štíři jsou vášnivými lidmi, kteří často mohou být láskou života. To, co by mohlo ve vztahu partnerem překážet je přílišná žárlivost. Prokažte škorpiónem věrnost a čestnost a oni vám to dvojnásobně vrátí.

Zdroj.somzena