1. Štír  chápe bolest jako nikdo jiný Navzdory temnotě, která je obklopuje, lidé tohoto znamení vždy najdou způsob, jak se dostat ven na světlo a začít od nuly. Jako had Scorpio vrhá kůži ve chvílích životní krize a podvědomě chce být znovuzrozen. Toto znamení nemá při řešení problémů obdoby!

2. Štír ví, jak udržet své vlastní a cizí  tajemství Lidé tohoto znamení často pracují jako psychoterapeuti, protože dobře rozumějí hloubce lidské osobnosti. Štír intuitivně cítí lidi a dokonce ví, co se před sebou snaží skrýt. Je vždy připraven přijmout temné stránky vaší přirozenosti, protože chápe, že se jedná o nedílnou součást lidské přirozenosti.

3. Štír se vždy dostane tam, kam se ostatní jednoduše  nedostanou Zástupci tohoto znamení často uspějí v životě, protože mají nezdolnou vůli, trpělivost, vytrvalost a schopnost okamžitě se ponořit do podstaty věcí. Bez ohledu na situaci si Štír vždy najde způsob, jak se postavit na nohy. Je považován za jedno z nejsilnějších znamení zvěrokruhu.

4. Štír může být neuvěřitelně svůdný   Tito lidé mají jedinečný magnetický vliv, který intrikuje a těší. Štíři mají neuvěřitelné charisma, takže jim málokdo dokáže odolat. A proč?

5. Štír dává jen upřímné komplimenty Toto znamení není náchylné k falešným lichocením a raději říká lidem pravdu do očí. Jinými slovy, pokud vás Štír za něco pochválí nebo pochválí, můžete si být jisti, že si to opravdu zasloužíte.

6. Štír vždy dodržuje své slovo Lidé narození v tomto znamení nenávidí, když ostatní ustupují, takže to nedělají sami. Pokud vám Štír něco slíbil (a opravdu to nerad dělá!), Ujistěte se, že určitě dodrží své slovo.

7. Štír instinktivně  chrání své blízké Tito lidé mají silné ochranné instinkty, díky nimž divoce chrání každého, kdo je kolem nich. Když je někdo v jejich blízkosti pod palbou, reaguje rychlostí blesku! Nyní chápete, proč ve vašem životě musí být Štír? Pokud jste se sami narodili pod tímto nádherným znamením, pak vám gratulujeme!

Zdroj:esoteric