mrtví lidé

Je přísně zakázáno fotografovat mrtvého! Kamera v zásadě nemá na pohřbu co dělat, ale pokud se rozhodnete natáčet na takové truchlivé události, připravte se na možné následky. Ukazuje se, že po smrti zůstává duše nějakou dobu vedle zesnulého, poté musí odejít do světa mrtvých. A pokud se v tuto chvíli duše dostane do objektivu fotoaparátu, zůstane navždy v těle a nikdy nenajde klid. Mimochodem, právě z tohoto důvodu jsou všechna zrcadla zavěšena v domě zesnulého.

Neměli byste si myslet, že v důsledku vašich unáhlených činů bude trpět pouze duše, která nenašla mír. Vy a vaši blízcí budete muset také projít mnoha nepříjemnými chvílemi, protože duše přijde do vašeho domu a všemožně dá najevo, že je neklidná. Někteří lidé prostě šílí z přítomnosti duše mrtvého v domě!

Mimochodem, samostatný zákaz platí pro střelbu, kterou si člověk může zařídit na hřbitově. Toto místo není vhodné pro natáčení, protože do záběru se může dostat duše zesnulého člověka, pro lidské oko neviditelná. Důsledky v tomto případě budou stejně nepříjemné.

Místa katastrof a zničené domy

Nefotografujte místa katastrof, i když v záběru nejsou žádní mrtví lidé. V místě, kde došlo ke katastrofě, se hromadí negativita, kterou si po zachycení v záběru navždy odnesete s sebou. V budoucnu se může zlo zachycené v záběru znovu připomínat samo sebe s nejrůznějšími potížemi a neštěstí pro neopatrného fotografa.

Pokud si myslíte, že se tento zákaz vztahuje pouze na místa masakrů a nehod, pak se hluboce mýlíte. Jakékoliv opuštěné, vyhořelé nebo chátrající domy, skládky nebo místa s odpadními vodami se také nesmějí fotit, a tím spíše se na jejich pozadí natáčet. Tato místa jsou předměty s akumulací negativní energie, což znamená, že selhání, která naplnila váš život, mohou být výsledkem focení.

Černé kočky

Černá kočka, i když je oblíbencem celé rodiny, se také nesmí fotit. Nechte to být tím nejroztomilejším stvořením ve vašem domě a vyčistěte energii domova, ale vrnící zvíře s touto barvou je extrémně citlivé na jiné světské síly. Při focení takové kočky, zejména spící, hrozí, že se do ní nastěhuje démon. V tomto případě se obyvatelé domu nepozdraví!

Hodinky

Pověrčiví lidé vědí, že se nemají fotografovat poblíž hodin. Předpokládá se, že v tomto případě zbývá osobě zachycené na obrázku velmi málo času na život.

Když už jsme mluvili o místech, která nejsou vhodná k natáčení, nezapomeňme zmínit některé pověry spojené s fotografiemi.