Alfie

Nedokázala si představit, že její syn bude mít dítě v tak mladém věku. Víra, že mít dítě by zničila život jejího syna a připravila ho o důstojnou budoucnost, ji vedla k tomu, aby trvala na testu DNA. Mateřské city ji nezklamaly!

Dospívajícím se narodilo dítě. Dostala jméno Maisie. Alfie se ráda pohrávala se svou dcerou. Když projevil obavy svého otce, přebalil jí plenky, nakrmil ji mléčnou recepturou a šel s ní na procházku. Mladý muž věřil své milované, protože jejich tajný vztah trval téměř dva roky a tak se milovali.

Křehké rodinné štěstí netrvalo dlouho.

O šest měsíců později DNA vyšetření ukázalo, že otcem dítěte byl někdo jiný. Chlapec prožil takovou zradu velmi těžce: několik dní plakal.

Kdo je skutečný otec

Skutečným otcem Maisie se stal další teenager, čtrnáctiletý Tyler Barker. Přiznal, že lituje náhodného vztahu s Chantelle a není připraven na otcovství.

Uplynuly roky. Obavy matky Alfieho Pattena nebyly marné. Alfie Patten, 24 let, se stáhla a stále s ní žije. Život syna skutečně selhal – má problémy se zákonem a alkoholem.

Chantelle je nyní 26 let. Rodiče jí pomohli vychovat dceru. Dívka se vdala a měla další dítě. Chantelle nerada rozvíjí minulost, a proto se snaží komunikaci na toto téma vyhnout.

Zdroj:odnaminyta.com