Střelec

Jsou charakterizováni dualitou, protože se jim nelíbí, že jsou sami, ale je také důležité, aby si zachovali svou svobodu. A strach z osamělosti je může přimět k tomu, aby žili ve vztahu, který je po chvíli rozdrtí a bude mít nešťastné minuty. Musíte přijít na to, jak stát na vlastních nohou, když nejste ve dvojici, protože to je jediný způsob, jak najít skutečné štěstí.

Kozoroh

Jsou si vědomi podstaty života a jeho průběhu, jedinou překážkou je stanovení vlastních hranic. Buďte statečnější, pusťte se do hluboké vody, kde mohou prožít nejrůznější věci a posílit je. Neměli by se skrývat, protože vědí, co na ně čeká. Toto není řešení.

Vodnář

Často dělají chybu, když jednají s ostatními a se světem tak špatně, že chtějí být spasiteli a spasiteli, ale to není jejich práce. Ne všichni lidé vidí život stejným způsobem, proto naše názory nemusí být vůlí nebo skrytými touhami druhých.

Ryby

Příliš mnoho myšlenek je v cestě štěstí. Ryby mohou být uvězněny v přemýšlení nebo smutku něčeho, co v konečném důsledku ovlivní jejich duševní stav tak špatně, že se otočí a stanou se depresivní. Naučte se rychle uzavírat a rozhodovat o věcech, protože nadměrná kombinace není v mnoha případech dobrá.