0

To znamená, že jste nová duše, žijete svůj první život, nebo že jste se o všechno postarali ve svém předchozím životě, ve svém současném životě jste si neublížili. Váš život nyní začíná znovu, radujte se ze svého čistého duchovního vývoje.

1

Musíte se naučit být nezávislí. Doposud jste vždy byli na někom nebo něčem závislí, takže nyní je čas se postavit na nohy a uvědomit si sebe. Pokud uspějete, můžete očekávat úspěch ve všech oblastech, ale dlouho si pro sebe partnera nenajdete.

2

Ve svém současném životě se musíte naučit komunikovat s ostatními. Číslo 2 naznačuje, že jste ve svém předchozím životě vykořisťovali lidi a nyní můžete pocítit jeho negativní dopady. Poslouchejte své intuice, nebuďte skeptičtí. Možná se budete muset ve svém současném životě postarat o někoho, kdo potřebuje vaši pomoc.

3.

Možná jste ve svém předchozím životě nebrali všechno vážně, byli jste arogantní a líní. Ve skutečnosti jste podvedli někoho jiného, ​​abyste dosáhli svých cílů a dostali se na vrchol pyramidy. Ale tomu je nyní konec, protože nastal čas převzít odpovědnost za své činy a brát věci, které jsou životně důležité, vážně.

4-

Ve svém předchozím životě jste byli líní, takže nyní musíte pracovat na dosažení svých cílů. Musíte pracovat tvrději než lidé kolem vás, ale vaše úsilí se vyplatí. Skutečné bohatství přichází, když se můžete vyrovnat s něčím, co máte rádi.

5

Ve svém předchozím životě jste žili svobodný a bezstarostný život, když vás nikdo nezdržoval. Nyní se však musíte ještě hodně naučit realizovat duchovní svobodu, za kterou musíte také obětovat. Věnujte pozornost svému zdraví, protože se můžete vyčerpat a obklopit lidmi, kteří rozumějí, přijímají.

6

Možná jste ve svém předchozím životě zradili blízkého přítele nebo jste opustili svou rodinu. Číslo 6 vás tedy nyní učí důvěřovat v sílu své rodiny, podporovat své přátele a dělat vše pro svou lásku, protože vám pomůže stát se lepším člověkem.

7.

Toto číslo znamená, že jste dosud nevěnovali dostatek času svému duchovnímu já, jeho rozvoji. Pravděpodobně proto, že jsou velmi zaneprázdněni finančními a profesionálními úspěchy. Pokud však nyní věnujete pozornost svým duchovním potřebám a touhám, bude vše v rovnováze.

8.

Možná jste ve svém předchozím životě zastávali důležitou pozici, ale proto jste k obohacení využili výhod jiných lidí. Nyní však musíte vzít v úvahu názory ostatních lidí, musíte respektovat jejich žádosti a rozhodnutí. A nakonec si musíte uvědomit, že přátelství je důležitější než peníze.

9

Počínaje chybami z vašeho předchozího života nyní zjistíte, že vaši blízcí nerozumí, nestojí při vás. Musíte vyřešit své vztahy, protože jen tak se můžete rozvíjet duchovně a emocionálně. Přijměte dobrovolnickou práci, pomozte ostatním, bude vám dobře.

Zdroj.esoteric