Typ 3 – C – obě poloviny stejné velikosti

Jste s největší pravděpodobností člověk, který vždy usiluje o rovnováhu ve všem. Snažíte se dosáhnout harmonie v životě a snažíte se spojit lidi tak, aby milovaní byli vždy tam. Vždy se snažíte o rovnováhu a dosáhnout ji všemi možnými způsoby.

Řídí vás světonázor podobný filozofii jin a jang. Ve špatném se vždy snažíte najít něco dobrého. Pokud máte cíl, navzdory výzvám, kterým můžete čelit, vždy najdete způsob, jak se posunout vpřed. Ať už ve štěstí, neshodách nebo v klidu, jste člověk, který usiluje o harmonii života, kterou mu může mnoho lidí jen závidět.

Typ 4 – D – palec zakřivený dozadu

Pokud máte zakřivený palec zpět, jste člověk, který se velmi dobře přizpůsobuje různým situacím. Bojovník od přírody se rychle přestavuje a uvědomuje si, že pokud se něco změnilo, musíte se přizpůsobit okolnostem.

To platí i pro vaše myšlení. S novými informacemi můžete snadno změnit názor na základě nových faktů. Máte otevřenou mysl a v případě potřeby změníte svůj přístup a chování, abyste dosáhli svého cíle. Jedná se o vzácnou vlastnost, která vám dává větší šanci na přežití i za nejtěžších okolností.

Typ 5 – E – přímý palec

Mezitím, pokud máte nepohyblivé nebo tuhé palce, jste osobnost zvyklá na dominanci a docela tvrdohlavá. Jste to vy, kdo drží slovo a neporušuje sliby. Jste přímí a nechcete se změnit ve snaze dosáhnout svých cílů. Pokud máte na něco svůj vlastní pohled, je pro vás těžké změnit názor.

Kromě toho jste člověk, kterému můžete věřit – budete naslouchat a vyjadřovat svůj názor. Vaše oddanost, stejně jako vaše osobnost, je obdivována, jste si vždy jisti svými rozhodnutími a vaši tvrdohlavost lze skutečně považovat za požehnání, protože to znamená, že všechny vaše činy jsou promyšlené.

Podívejte se na palec a zjistěte, jaký jste typ. Odpovídal popis vaší osobnosti? Musím říct, že ten můj se ukázal být docela přesný.

zdroj:0eb.ru