Co chceš říct, ale netroufáš si?

Na co se chcete zeptat a bojíte se reakce druhé strany?

Co a kdo vás činí nejistým a zmateným?

Někdo vás pozastavuje, hraje si s vámi, vysílá vám matoucí signály?

A není tak důležité, co ten druhý dělá, dělá nebo co si myslí. Je důležité pochopit, jak se cítíme, a postavit se na takových místech za sebe.

Buď trpělivý. Vše se vyjasní. Zapadne i přes to, že právě teď je všechno jakési nejisté nebo zpackané.

Zkontrolujte, zda vaše dotazy dorazily na správnou adresu. Dávejte pozor, abyste jedním kliknutím neodeslali zprávu špatným směrem.

Pamatujete si, co se stalo mezi 27. zářím a 18. říjnem loňského roku, kdy byl Merkur také retrográdní ve Vahách? Je možné, že nadcházející události se „opírají“ o zážitky, které jste tehdy prožili.

Merkur se dočasně vrátí do znamení Panny od 23. září do 10. října. Něco nás uzdravuje, jako bychom cítili dech nového začátku a nové cesty před námi. Odpuštění nám může pomoci v klidu přejít od špatných zkušeností z naší minulosti.

  1. října cyklus končí a 17. října, kdy se Merkur vrátí do pozice, ze které začal retrográdní, vše, co zůstává nevysvětleno, konečně dostává své odpovědi. Ve stejnou dobu bude Saturn na druhou stranu Uranu, takže můžeme očekávat konfrontaci mezi minulostí a budoucností . Otázka zní – jakou cestou chcete jít dál?