PANNA:

24. prosince Měsíc ve znamení Panny učiní Narozenou Pannu citlivou. To může znamenat, že jsou vnímány potřeby každého. Může to ale také znamenat, že nyní potřebují více lásky, pozornosti, péče. Nálada dne závisí na tom, zda to vydají, nebo tiše čekají, až ostatní zjistí, co chtějí. Není pochyb o tom, že tato druhá metoda je „vlastním cílem“. 25. se za každou cenu a ze všech sil držte mimo rodinné bitvy! Vánoce by neměly být o tom, kdo upeče lepší řepu nebo kdo koupí hodnotnější dárek. 26. obsadí Panny neuvěřitelná síla. Ale nezačínejte s úklidem! Raději jděte na procházku, sáňky, sněhová koule!

Váhy :

Váhy 24. prosince ještě nebudou slavnostně naladěny. Udělají pro ně cokoli, ale v jejich srdcích ještě není žádná bázeň. Chytřejší by bylo nevázat to na nos svého okolí. I pro ně bude dobré, když budou předstírat, že jsou prodchnuty duchem Vánoc. Protože to má důsledky a skutečně vede k výsledkům. 25. vstoupí Měsíc do Vah, díky čemuž jsou Váhy citlivější. Horší je, že konfrontace Mars-Uran podrobuje vztah páru Váhy testu. Toto je typicky uplakaná planetární pozice. Předcházet mu lze pouze dostatečnou tolerancí. 26. se stávají energičtějšími. To jim umožní vzít horu na záda. Je otázka, co s tím den po Vánocích.

ŠTÍR:

Ve Štíru se 24. prosince ukrývá malé dítě. To znamená, že budou jako kdysi: zvědaví, kudrnatí, chichotající se, klaunští… To bude pro jejich děti nejlepší, protože dospělí mohou být tak nenápadití a nudní. Díky hravosti je tento den opravdu zábavný. Druhý den, 25., propukne na Štírech malá únava. Neexistuje žádná pohádka: dovolená je pro relaxaci. Nákupy a pečení před Vánoci jim hodně vzaly. Pokud nechtějí onemocnět, odpočívejte v tento den! 26. podobná věc pokračuje. To neznamená, že by si měli lehnout. Ale pokud je to možné, nevařte další plné menu! Nebo pokud přijdou hosté, získejte pomoc!

STŘELEC:

Střelec se může 24. prosince hodně smát. Samozřejmě jen v případě, že si zachovají smysl pro humor. Tento den bude stejně otravný jako směšný. To je často případ, ale nyní exponenciálně. Jelikož je svátek, nejde o veselí. Pokud máte děti, bude snazší vidět úsměv. Bez mráčku se radují a čekají na dárky. Dospělí se od nich mohou hodně naučit. 25. je zakázáno soupeřit. Bohužel se najde někdo, kdo chce Střelce opravdu překonat. Je otázkou, zda do tohoto nedůstojného a směšného konfliktu půjdou. 26. místo pohostinnosti hledejte intimní, intimní chvíle, velký povyk! Není nemožné vytvořit atmosféru, která se sem hodí.

KOZOROH:

24. prosince vstupuje Merkur do znamení Kozoroha. Díky tomu dostanou Kozorohové zpět svůj hlas a nyní mohou snadno najít společného jmenovatele s kýmkoli. Jejich komunikační styl bude tedy vhodný. Nikdy to nemůže být lepší než na Štědrý den. Pak dokážou obratně bránit všechny pasti. Vyhnete se tak případné diskusi u svátečního stolu. 25. to bude jednodušší. I když na obloze bude velmi napjatá planetární pozice. To může znovu posílit konflikty v rodině. Ale na Vánoce se to nevyplatí. 26. dne rodiče nebo starší příbuzní „požadují“ více pozornosti pro sebe. Když jste mladí, nedokážete si představit, jak dlouho budete čekat na pozdější návštěvu.

VODNÁŘ:

Někdo může 24. prosince truchlit nad ztrátou Vodnáře. Vánoce mohou umocnit bolest z toho, že nemáte své blízké. Ale stačí na ně myslet s láskou a přitom nelitovat sebe ani toho druhého. V tento den planety pomáhají ve střízlivosti. To je asi jediné řešení. 25. dne bude náhodná planetární poloha na obloze. Bylo by lepší, kdyby Vodnář necestoval. Může se jednat o rodinnou pohostinnost a pohostinnost, ale to nemusí znamenat, že Vodnář odejde. Hosté mohou přijít a přinést chutné občerstvení.

RYBY:

Vánoce mohou být typickým rodinným svátkem, ale to nebrání těm, kdo se narodili Rybám, setkávat se také s přáteli. Teď to budou potřebovat. Nezdržuj se! Nikdo se neurazí. Čekají je navíc docela dojemné chvíle: není nikdo sám, kdo cítí, že někdo na dálku miluje a myslí s láskou. 25. dne mohou být Ryby v minulosti zahořklé. Nedělej to! Raději se ukažte a užijte si každou jeho minutu! Hodně vám v tom pomůže bratr nebo bratranec. Jeho volný styl může Ryby vytrhnout z nostalgie, do které by se propadly. 26. je nezbytně nutné navštívit i vzdálenější rodinné příslušníky.

Zdroj.esoteric