VÁHY

Jen neslibujte, co nemůžete splnit. To je zpráva, kterou pro vás nyní máme. Je tu někdo, kdo je připraven čekat, až budete připraveni na novou lásku. Zbytek je na vás, ale nedávejte falešné naděje, protože můžete být zklamáni. Přemýšlejte o tom.

ŠTÍR

Důležité je říci, že to budou dny velkých věcí. Že nadešel čas, aby se vaše štěstí obrátilo. Je důležité mít na paměti, že existuje někdo, kdo je připraven vás ve všem podpořit a podpořit. Vaše osobní rameno k pláči…

STŘELEC

Přestaňte jednou provždy očekávat zázrak. Aby někteří lidé pochopili, jakou máte cenu. Jste člověk, který dokáže mnoho věcí a který se liší od všech ostatních. Nyní máte dny, během kterých se vám podaří získat to, co chcete. Zbytek je na tobě.

KOZOROH

Nečekejte zázrak. Budou to dny, během kterých k vám přijdou lepší dny, ale mějte na paměti, že všechno musí jít pomalu. Je čas snížit svá očekávání. Myslete na to a zaměřte se na to, na čem vám záleží. Toto je období změn.

VODNÁŘ

Budou to dny pro změnu. Někdo je připraven dokázat vám svou lásku v akci. Budou to chvíle, během kterých si konečně budete moci říct, že jste šťastní a že vše klaplo. Bude to velmi zajímavé období, zbytek je na vás.

RYBA

Nezapomeňte, že vás miluje Beran. Že je loajální a čestný a že vás miluje jako nikoho jiného na světě. Vše ostatní je na vás. Může vám to být příjemné, i když jste sami a bez lásky, ale během tohoto týdne budou následovat milá překvapení.