Panna

Panna je pečlivá osoba. Miluje řád a kontrolu. Proto věnuje pozornost svému tělu a jeho signálům i věcem kolem sebe. Při sebemenším náznaku nemoci prohledává doma lékárničku nebo jde k lékaři.

Panny jsou puntičkáři, což se projevuje i v jejich přístupu ke zdraví. Jejich stravovací návyky jsou skutečně příkladné. Cvičení je pro ně každodenní rutinou, nikoliv dekadentním faktorem.

Štír

Žena ve znamení Štíra dobře ví, že není nic lepšího než zdraví. Proto jedná v každém tématu a za všech okolností. V práci dokáže vyběhnout tři patra po schodech, aniž by použila výtah. Samozřejmě pokračuje v pohybu i v soukromém životě, takže se se Štírem nikdy nebudete nudit.

Pro labužníka může být obtížné vzít Štíra na večeři. Koneckonců ženy narozené v tomto znamení tvrdí, že jedí zdravě. Samozřejmě se můžete setkat s extrémně kalorickým jídlem. Brzy se však vrátí ke své každodenní rutině. Přesně vědí, co je pro tělo dobré a co se přeceňuje.

Péče o zdraví souvisí také s tím, že Štír se s lidmi jen těžko hádá. Nesnáší stres z hádek. Kromě toho je velmi pohotový a vždy si užívá různá dobrodružství. A z nich vytěžuje maximum pro své duševní zdraví. A to vše vede ke zdravému imunitnímu systému, který je základem šťastné existence.