VÁHY

Zatímco někteří lidé vás mohou považovat za vesmírného kadeta, pokud jde o rozhodnutí a závazky, dnes mohou vidět vaši jinou stránku. Nebuďte překvapeni, když ostatní přijdou do vašeho tábora poté, co vyslechnou vaši stránku příběhu. Nějak všechny kusy zapadly na místo, jak jste věděli. Kdo o vás pochyboval, bude příjemně překvapen.

ŠTÍR

Může být obtížné najít svůj duševní a fyzický domov. Vaše mysl může být zabalena do mraku nebo nějakého nápaditého časového posunu, takže buďte opatrní, jak budete postupovat. Vaše hlava je v jiné dimenzi a nevěnujete ani zdaleka dostatečnou pozornost cestě před vámi. Sjeďte z dálnice a nechte svou mysl zabloudit na místo, kde je to bezpečné.

STŘELEC

Rádi recyklujete ve svém domově a na pracovišti. Staňte se součástí řešení namísto problému tím, že se po sobě schováte a zajistíte, že nenecháte nepořádek, ať jdete kamkoli. Stav životního prostředí je každým dnem znepokojivější. Je na každém jednotlivci, jak se odliší.

KOZOROH

Zdrojem vaší frustrace mohou být lidé, kteří se zdají být citliví a upřímní, ale jednají abrazivně a mluví agresivně. Snažte se nenechat se zmást těmi, kteří stále nabízejí jeden obrázek a zároveň poskytují jiný. Buď opatrný. Neztrácejte čas tím, že dáváte lidem více šancí, než si zaslouží.

VODNÁŘ

Bavte se s lidmi v těchto dnech. Mluvte o fantaziích, o kterých sníte, že se splní v příštích letech. Vaše emoce jsou silně propojeny s vaší představivostí. Možná se budete bránit, když vám někdo začne vrtat díry do snů. Použijte svůj intelekt k obraně sebe a ideálů, podle kterých chcete v budoucnu žít.

RYBA

Vaše konkurenční stránka může být silnou silou v dnešních aktivitách. Než začnete být příliš emocionální ohledně jakékoli situace, použijte logiku a chladná, tvrdá fakta k obhajobě své pozice. Dobře promyšlené argumenty podané jasně a stručně budou účinnější než emocionální výbuch plný slz a drsných slov.