Jakmile lidé začali usínat, ozvalo se zvonění, jako by někdo třásl příborníkem, kde bylo nádobí. A pak se ozval takový rachot, jako by skříň spadla na podlahu i s jejím obsahem.

Všichni se hned vrhli rozsvítit a podívat se, co se stalo. Příborník však byl na svém místě, jako by se žádný takový děsivý zvuk neozýval.

Dariini rodiče a babička chvíli seděli, ale rozhodli se zkusit znovu spát. Sotva však zhasli světlo, ozval se opět strašlivý hluk. Tentokrát jako by se skříň v předsíni řezala zapnutou motorovou pilou.

Opětovné prozkoumání místnosti přineslo stejný výsledek – nic se nezměnilo, všechny věci byly na svých místech. Členové domácnosti se dlouho báli zhasnout světlo nebo usnout. Ale už ráno je přemohl spánek. Babička vyprávěla, že v polodřímání zase slyšela zvonění ze směru od haly. Bylo to jako zvuk rozbíjejícího se skla. Na té straně byla zasklená veranda, takže se tam všichni nahrnuli. Ale opět nebyly nalezeny žádné stopy poškození nebo pogromu.

Když Dáša slyšela tento příběh poprvé, velmi ji znervóznila. Dívka se dlouho bála prázdných nebo tmavých místností. Později, když byla starší, se ale rozhodla, že by její babička mohla příběh trochu přikrášlit, protože byla extrémně ovlivnitelná.

A Daria se rozhodla zeptat svých rodičů, co se vlastně té noci stalo. Máma řekla, že si nepamatuje, co se dělo, protože po tátovi velmi truchlila. Rozhodně jsem si ale vzpomněl na zvuk rozbíjení skla, který se ozýval už ráno. Otec nejprve otázky odmítl a ujistil se, že ženy slyšely. Později ale přesto přiznal, že se tu noc v domě skutečně stalo něco strašného a zvláštního.

Měli jste vy nebo vaši přátelé podobné mystické příběhy? Podělte se o své příběhy v komentářích!

Zdroj:youtube