Rak: Listopad přináší nádherná překvapení

Pokud žijete ve vztahu, stane se v listopadu něco opravdu zvláštního, vy a váš partner jste dosáhli další „úrovně“. Jste šťastnější než kdy jindy, protože jste si dlouho přáli, aby se to stalo.

Pokud jste nezadaní, zažijete uprostřed měsíce úžasné setkání s někým, do koho jste byli nějakou dobu zamilovaní. Pokud chcete, aby vztah fungoval, hvězdy vám radí, abyste věci trochu uvolnili.

Štír: Emocionálně budete v sedmém nebi

Máte za sebou profesně velmi napjaté a přeplněné období, ale věci kolem vás se začínají stále více uklidňovat a vy zaměřujete svou pozornost více na svůj citový život. Máte pocit, že byste se svým partnerem měli trávit více času. Oslavujte každý den, každou chvíli, že jste tam bok po boku.

Nebudete jediná, kdo spřádá krásné plány, váš pár vymyslí opravdu speciální překvapení, protože chce, abyste byla ta nejšťastnější žena na světě.

Ryby: Měsíc plný emocí

Jste připraveni na opravdu výjimečný měsíc? Další období přináší krásná překvapení pro milostný život. S partnerem se iniciativně sblížíte, lépe se poznáte a otestujete tak ohromný pokrok ve vašem vztahu.

Sundej si masku a ukaž i svou zranitelnou stránku, ukaž, že mu důvěřuješ a pomoz mu otevřít se i tobě. Pokud jste single, Vesmír pro vás má v následujících týdnech speciální vztah.

Zdroj.esoteric