Od útlého věku a donedávna se Nastya Knyazeva účastnila focení a inzerovala dětské oblečení a zároveň byla skutečnou hvězdou své stránky na Instagramu. Ve věku 7 let se jí podařilo pracovat se značkami známými po celém světě. Nyní se okruh jejích aktivit výrazně rozšířil (a to navzdory skutečnosti, že Nastya chodí do školy a navštěvuje několik kruhů). Po setkání s Maximem Fadeevem se Anastasia vyzkoušela jako zpěvačka – nahrála několik písní.

Kolik Nastya Knyazeva vydělává Navzdory svému mladému věku Nastya Knyazeva vydělává slušné peníze a významně přispívá do rodinného rozpočtu. Nastya matka řekla, že nyní jsou děti placeny z 5 tisíc rublů za natáčení v reklamě, ale její dcera již dlouho nedostávala takové poplatky – jsou mnohem větší, ale přesné rozměry nejsou jmenovány.

Matka mladé modelky přiznala, že navzdory možnosti vydělávat peníze za reklamu na Instagramu to nezneužívají, ale pokud někdo pošle něco jako dárek, pak dárce často upozorní: proč dané osobě nepoděkovat?

V současné době podle matky modelky rodina klade velký důraz na zajištění dobrého vzdělání dcery. Koneckonců je známo, že krása odchází, ale mysl zůstává na celý život, proto v této životní fázi není modelování pro Nastya nic jiného než pouhý koníček.

Zdroj:Fb.ru