Lev – Superúplněk vám přináší turbulence ve vztazích s blízkými a také v celkové pohodě a zdraví. Může dojít k nedorozuměním, možná i rvačkám, které rozruší vás i toho druhého. Vaším prvním instinktem bude postarat se o druhého a ujistit ho o své lásce, ale zároveň nezapomeňte naslouchat sami sobě a starat se o své vlastní potřeby. Buďte trochu opatrnější a nedělejte věci příliš zbrkle.

Štír – Pocítíte rozkol mezi vaší něžnou, emocionální stránkou a racionální částí vaší osobnosti. Dovolte si být zranitelní a ukažte své slabé stránky, ale možná je čas znovu nastavit své hranice s těmi, kteří jsou vám blízcí. Zůstaňte věrní sobě i ostatním a jděte za svými cíli a sny. Nyní je čas změnit komunikaci s okolím. Ve vztahu s ostatními na vás čekají výzvy, ale vše závisí na vaší reakci.

Vodnář – Letošní úplněk je ve vašem znamení, a tak není divu, že jeho účinky pocítíte stále intenzivněji. Je to skvělá příležitost udělat si pár chvil na sebereflexi a zamyslet se nad tím, jaká rozhodnutí jste v poslední době udělali, jak se vám vyplatila a co můžete v budoucnu udělat jinak. Nežijte minulostí, ale čerpajte z ní důležité ponaučení a poskytněte si tak prostor pro pokrok.