VODNÁŘ

Musíme říci, že není pochyb o tom, že v dubnu dosáhnete svého cíle. Budete znamením, které bude mít štěstí ve všech oblastech. Je možné, že dostanete to, po čem vaše srdce touží. Jste někdo, kdo uspěje ve svých záměrech, a někdo, koho následuje řada skvělých událostí. Ve vašem životě mohou jistě následovat zázraky.

Dále musíte vědět, že někteří Vodnáři zjistí, že je člověk z minulosti stále miluje. Jen vy víte, zda se vrátíte do starých kolejí. Ale je jasné, že není pochyb o tom, že tento člověk je upřímný. Že lituje, že vám ublížila, a že tentokrát je připravena udělat cokoliv, aby vás získala zpět. A samozřejmě šťastný.

 STŘELEC

Musíte vědět, co chcete. Jsou před vámi dny, během kterých dosáhnete svého cíle. Je důležité vědět, že existuje někdo, kdo vás miluje a kdo je připraven za vás bojovat. Nesmíte nikomu dávat falešné naděje. Nesmíte nikomu slibovat to, co nejste schopni splnit. To je velmi důležité říci.

Ale dubnové akce budou jistě velmi zajímavé a je možné, že se vám vaše záměry a plány podaří. Je tu někdo, kdo je připraven vás ve všem podpořit.

Je důležité říci, že si to užijí především členové vašeho znamení, kteří jsou nyní ve vztahu. je možné, že dostanete obchodní nabídku, která bude ztělesněním všeho, o čem jste snili. Nemožné pro vás bude možné a je důležité, abyste věděli, co chcete. Budou možné zázraky a nakonec uspějete ve všem, co si zamanete. Štěstí je konečně tady a vy jste konečně šťastnější než kdy předtím.