V poslední době se nefiltrovaný jablečný ocet stal velmi oblíbeným v lékařské a výzkumné komunitě i v těch, kteří hledají přirozené řešení zdravotních problémů. Tato levná metoda má mnoho pozitivních zdravotních výhod pro celé tělo a zejména pro tlusté střevo.

Až příště půjdete nakupovat jablečný ocet, podívejte se na ocet, který má na dně lahvičky zakalený zbytek. Tato věc se nazývá „matka“. Nesměj se.

Co chcete, protože se tomu říká, protože má mnoho nutričních vlastností, které nebyly během procesu pasterizace octem odfiltrovány. Tyto nefiltrované částice octa vám poskytnou největší výhodu pro rychlé očištění tlustého střeva.

Jablečný ocet může také pomoci snížit drsnost ve střevě, stejně jako snížit hladinu cukru v krvi po jídle a samozřejmě snížit krevní tlak.

JAK VYROBIT TENTO NÁSTROJ

Tento recept na vyčištění tlustého střeva je velmi jednoduchý. Potřebujete pouze dvě přísady – to je nepasterizovaný jablečný ocet s „matkou“ plovoucí na dně a trochu přírodního medu. Než začnete – protřepejte láhev jablečného octa a promíchejte sediment, který se usazuje na dně lahve.

Ve sklenici 200 g doplňků teplé vody:

  • 2 lžíce jablečného octa
  • 2 lžíce přírodního medu

Tuto směs dobře promíchejte, dokud se med nerozpustí. Tento nápoj můžete pít na začátku pracovního dne nebo kdykoli budete mít pocit, že si musíte vyčistit konečník. Neváhejte pokračovat ve svých běžných každodenních činnostech bez obav o zahájení procesu čištění.

Zdroj.Fithacker