ŠTÍR

LÁSKA: V těchto dnech omezíte chození ven a zaměříte se více na to, abyste byli spolu v každodenním životě. Už nebudete potřebovat atrakce. Bude stačit zůstat doma s milovanou osobou nebo jít někam, kde budete sami.

KARIÉRA: S postupem týdne vám bude stále jasnější, že se vaše záležitosti dlouhodobě vyvíjejí dobře. Toto uvědomění vás naplní klidem a spokojeností. Budete připraveni na jakoukoliv spolupráci. Snadno také odbouráte předsudky.

ZDRAVÍ A RADY: Některé osvěží staré vzpomínky.

STŘELEC

LÁSKA: Možná jsi mohl udělat víc, ale není důvod být nespokojený. Nyní zaměříte své úsilí na upevnění toho, čeho jste dosáhli ve svém soukromém životě. Trochu méně atrakcí, více intimity a vše je opět ve váš prospěch.

KARIÉRA: Zlepší se atmosféra na pracovišti. Je možné, že provokatéři půjdou na výroční, takže to bude pro všechny jednodušší. Někteří budou muset dokončit nedodělky a bude jim to lézt na nervy. Nedostatek skutečné akce ve vás způsobí monotónnost.

ZDRAVÍ A RADY: Budete potřebovat více spánku a odpočinku.

KOZOROH

LÁSKA: V příštích dnech se vám postupně otevřou dveře lásky. Všimnete si, že se zase stále častěji usmíváte. Zatím se to ale nestane

být pohádka, ale povzbuzení tam je. Jen nereagujte na malé provokace. Bude toho víc.

KARIÉRA: Pokud věci ještě nezačnou, začnete. Budete připraveni animovat všechny kolem vás, abyste dosáhli více. Vyjasní se tím i některé věci v operativní rovině práce, takže se vám snáze začne pracovat a budete vědět, co je čí úkolem.

ZDRAVÍ&RADY: Budete velmi aktivní i ve sportu.

VODNÁŘ

LÁSKA: Zdá se, že si pomalu přicházíš na své. Jak na to už nějakou dobu čekáte, ukážete svou radost. Existují také večírky, na kterých se můžete cítit velmi pohodlně. V žádném případě neseďte doma. Jděte mezi lidi.

KARIÉRA: Něco dlouho očekávaného vyjde najevo. To způsobí nové pohyby, které málokdo očekával. Každý se přizpůsobí. Budete důvěryhodným člověkem a člověkem, který vzbuzuje naději, že se můžete posunout vpřed. Počítejte s určitým úsilím.

ZDRAVÍ A RADY: Zlepšete svou kondici sportem.

RYBA

LÁSKA: Nyní můžete snáze mluvit a dokonce analyzovat některé pochybnosti ze své milostné minulosti. Váš partner vás rád vyslechne, ale totéž očekává od vás. Mějte to na paměti, až se začnete svěřovat. Váš uvolněný styl bude dobře přijat.

KARIÉRA: Poté, co získáte potřebné informace, půjdete do akce ještě s větším nasazením. Toto je pravděpodobně váš čas, kdy si začnete uvědomovat vše, o čem jste snili. Nezapomenete na jedinou maličkost. Jen nespěchejte, sil máte víc než dost.

ZDRAVÍ A RADY: Dávejte pozor, abyste nevyhořeli. Cvičte jógu.