3. Malý pupík   Takový pupík vypovídá o temné stránce osobnosti svého majitele. Víte, jak udržet tajemství a dokonale rozumíte nedostatkům jiných lidí. Ve většině případů takový člověk důvěřuje pouze příbuzným a přátelům. Jste velmi tajnůstkář, jelikož jste toho hodně zažil a získal zkušenosti. Jste k životu dost skeptický.

  4. Kulatý pupík   Takový pupek hovoří o nízké energetické úrovni svého majitele. To je však pouze fyzická stránka života. Nezajímá vás manuální práce nebo tam, kde potřebujete pracovat fyzicky, ale vynikáte tam, kde potřebujete zapnout rozum. Jste inteligentní člověk, i když líný.   Právě lenost vás vybízí k hledání cest, jak problémy snáze řešit. Jde vám to dobře, pokračujte v dobré práci.  

5. Oválný pupek   Takový pupík patří hyperaktivním lidem. Jste velmi citlivý a netrpělivý. Faktor novosti je pro vás velmi důležitý, je pro vás přirozený. Zároveň je docela snadné vás urazit nebo naštvat, protože všechno berete docela vážně. Často si vše necháváte pro sebe a své zážitky si nosíte v sobě.  

6. Široký pupek   Hlavním rozlišovacím znakem takových lidí je ostražitost. Jste vždy ve střehu a připraveni každou vteřinu řešit jakýkoli problém. Vaši důvěru si musíte zasloužit a lidé, kterým důvěřujete, pro vás hodně znamenají. Chráníte je a staráte se o ně.   Rád studuješ lidi, zkoumáš jejich postoj k tobě. Vaší hlavní životní zásadou je chovat se k lidem tak, jak se oni chovají k vám.

Zdroj.life-fb.ru