Typ A.

Nohy těsně u sebe. Zlom se objevuje pouze kolem kotníků. Předpokládá se, že malá vzdálenost mezi nohama je pro váš erotický temperament dobrá.

Obvykle jsou takové ženy velmi vášnivé, ale také jemné. Přitahují muže svou ženskostí a jemným šarmem. Jsou také stydliví a neradi přebírají iniciativu, protože chtějí, aby muž dominoval. To může být pro vztah nebezpečné, protože většina kluků se rychle nudí. Ženy s tímto typem nohou by se proto měly snažit být aktivnější.

Typ B.

Nohy se navzájem dotýkají pouze na jednom místě – u kotníků. Takové ženy hledají nové zkušenosti. Jsou odvážní, dobrodružní a nebojí se převzít kontrolu nad vztahem. Někdy může přílišná odvaha muže vystrašit. Dámy s tímto tvarem nohou by se proto měly naučit ovládat.

Typ C.

Stehna jsou blízko u sebe, ale holenní kosti a kotníky se nedotýkají. Ženy s tímto tvarem nohou bývají romantické a něžné, ale když mají volnou ruku, mohou ukázat své drápy.

Typ D

Nohy se dotýkají kolen, lýtek a kotníků. Toto je nejběžnější tvar nohou. Takové ženy se v posteli chovají přirozeně a tradičně. Neradi příliš experimentují a raději se drží pár svých oblíbených poloh. Pokud je však partner ochotný vyzkoušet něco nového, nebude nic namítat. Muži mají tyto ženy rádi, protože jim posilují sebevědomí. Navíc jsou takové štíhlé a tvarované nohy atraktivní.

Zdroj:valentinbosioc.com