Zbaví vás lupů

zbavi-vas-lupu

Na léčba lupů účinné zabírá jablečný ocet. Vysoká hladina kyselosti v octě vyrovná hladinu pH pokožky na hlavě a předejde tak tvorbě bakterií a kvasinek.

Směs 1/4 sklenice octa a 1/4 sklenice vody si nastříkejte na hlavu pomocí rozprašovače. Vlasy si následně zabalte do ručníku a nechte směs působit 15 minut. Pak si vlasy umyjte.

Zbaví vás křečí v nohách během noci

zbavi-vas-kreci-v-nohach-behem-noci

Pokud vás trápí křeče dolních končetin, tělo vám signalizuje nízkou hladinu draslíku. Smíchejte 2 lžičky octa s lžičkou medu a sklenicí teplé vody. Po jejím vypití křeče ustoupí.

Zatočí se svědivou pokožkou

zatoci-se-svedivou-pokozkou

Jak jsme již uvedli, jablečný ocet je výborným a vysoce účinným prostředkem v boji s bakteriemi. Aplikujte ho na suchou a svědivou pokožku pomocí vatového tamponu. I takto vám jablečný ocet zachrání kůži. Neváhejte takto pomoct i svým domácím mazlíčkům.

Odstraňuje bradavice a mateřská znaménka

odstranuje-bradavice-a-materska-znamenka

Bradavice se můžou objevit na jakémkoli místě těla. Vznikají díky HPV viru, který vstupuje do těla jemnými rankami a poraněními kůže.

Přírodní cesta, jakou můžete bradavice odstranit je aplikovaním roztoku, který sestává z poháru jablečného octa a vody na postižené místo. Jiný způsob je ponoření postiženého místa do misky se zředěným jablečným octem na 20 minut. Opakujte každý večer, dokud neuvidíte viditelně změny.

Konec smradlavým nohám

konec-smradlavym-noham

Jablečný ocet vás i teď zachrání. Kvůli své kyselosti efektivně vyrovnává pH pokožky a odstraní ne zrovna příjemný zápach nohou.

Dětské utěrky namočte do sklenice jablečného octa a nechte na noc v lednici. Ubrousky si potírejte nohy tak často, jak potřebujete. Jiný způsob je ponoření noh rovnou do jablečného octa.

pokračujete ve čtení na další stránce…