KOZOROH

Kozoroh je znamení často spojované s ctižádostí a vážností, ale je to také znamení, které se snaží vykouzlit úsměv na tváři. Přestože je toto znamení pracovité a trpělivé, může mít někdy pocit, že jeho úsilí není tak plodné, jak by si přálo. Kozorozi mají tendenci brát své povinnosti velmi vážně, i když to znamená, že se snaží zběsilým tempem dosáhnout svých cílů.

Tento neustálý tlak může způsobit, že zanedbávají jiné aspekty svého života a propásnou příležitosti ke štěstí a zdaru. Kozorohům vládne Saturn, planeta disciplíny a omezení. To jim sice pomáhá soustředit se na své cíle, ale zároveň je to může zkostnatět a zabránit jim využít náhlých nebo nečekaných příležitostí.

RYBY

Třetím nejnešťastnějším znamením v životě jsou Ryby. Ryby. Toto vodní znamení je známé svou citlivostí a překypující fantazií a má sklon snít a idealizovat si situace až do té míry, že ignoruje realitu. Ať už jde o vztahy, práci nebo projekty, Ryby často usilují o dokonalost. Tato snaha někdy vede k rozhodnutím založeným na nedosažitelných ideálech a nakonec vede k neúspěchu a zklamání.

Rybám vládne Neptun, planeta tajemství a iluzí. Tento vliv sice prospívá kreativitě a intuici rodilých příslušníků této konstelace, ale může je také činit zranitelnými vůči iluzím a zklamáním, která mohou negativně ovlivnit jejich štěstí a úspěch v životě. Ačkoli se tyto tři konstelace mohou zdát jako nejnešťastnější, je důležité si uvědomit, že každá z nich má své vlastní kvality a silné stránky, které mohou vše zvrátit.

Zde je několik tipů pro jednotlivá znamení zvěrokruhu:

Střelec : Před důležitými rozhodnutími buďte trpěliví a opatrní.

Kozoroh : Udělejte si čas na odpočinek a věnujte se svým vášním bez pocitu viny.

Ryby : Před zahájením projektu se postavte nohama na zem a oddělte sny od reality. Pokud se Střelec, Kozoroh a Ryby budou řídit těmito radami, mohou doufat, že do svého života přitáhnou spoustu štěstí a dosáhnou úspěchu, který si zaslouží.