16. září – den opozice Neptunu a Slunce

Neptun a Slunce tvoří velmi silný tandem, který nám pomůže využít naši intuici k důležitým rozhodnutím. Den bude nabitý silnou tvůrčí energií, a tak by toho měl každý, kdo se do kreativní práce zapojí, maximálně využít.

18. září – den opozice Merkura a Jupitera

10. září se Merkur změní na retrográdní a poté se na své cestě znovu setká s Jupiterem. I přes retro fázi bude tento den 18. září velmi příznivý pro změnu prostředí, pro různé finanční aktivity, pro práci, zábavu, romantiku i flirt.

23. září – den podzimní rovnodennosti

Tento den můžeme označit za nejpříznivější den v měsíci. Rovnodennost je doba, kdy jsou energie Slunce a Měsíce v rovnováze. Bude to klidný a produktivní den, ve kterém můžete a měli byste neúnavně pracovat. Ve stejný den se do Panny vrátí retro Merkur, což způsobí ještě větší proud pozitivní energie. Planeta zůstane v Panně až do 9. října.

24. září – Venuše je v opozici k Neptunu

Toto je den síly, protože Venuše přináší velký náboj fyzické síly a energie. Mnozí budou schopni překonat své slabosti a strachy.

29. září – den přechodu Venuše do znamení Vah

Až do 22. října bude Venuše pod vlivem Vah. Toto je nejvýhodnější poloha. Staneme se pozitivnějšími, psychicky i fyzicky silnějšími. Je to období, kdy je důležité jít vpřed a nebát se obtíží nebo toho, co by se mohlo pokazit.