Štír

Štíři jsou známí svou intenzitou a vášní, ale také výjimečnou intuitivností. Vědí, jak číst lidi a situace, což jim umožňuje být o krok napřed před ostatními. Jejich schopnost vidět, co zůstává ostatním skryto, jim dává výhodu v jakékoli přesilové hře. Jejich strategie často zahrnují trpělivé čekání a shromažďování informací, dokud není vhodná chvíle jednat.

Vodnář

Vodnáři jsou inovativní a originální, vždy s nápady, které jako by předběhly dobu. Jejich schopnost myslet mimo rámec a neřídit se zavedenými normami je činí nepředvídatelnými a nečitelnými. Vodnáři mají jedinečnou kombinaci intelektu a vynalézavosti, díky čemuž jsou schopni vytvářet složité strategie, které dokážou zmást i ty nejpřipravenější protivníky.

Ryby

Ryby jsou známé svou empatií a hlubokou emoční inteligencí. Na první pohled možná nevypadají jako typičtí představitelé mazanosti, ale jejich schopnost cítit to, co cítí ostatní, jim dává jedinečnou výhodu. Ryby dokážou intuitivně chápat motivy a pocity druhých, což jim umožňuje předvídat pohyby a reakce. Tato schopnost je činí výjimečně schopnými procházet složitými sociálními situacemi.