DESÁTÉHO ČERVNA:

Toto červnové datum může znamenat nové začátky v životech mnoha postav. Může se tedy stát, že dny, které následují, budou pro některé zvěrokruhy příležitostí, aby si uvědomili, že si zaslouží víc, než mají nyní, a prostě se posunuli vpřed. 10. červen bude velmi příznivý pro navazování nových citových vztahů. Pokud je teď někdo, koho milujete, zdá se, že toto červnové datum je jako stvořené k tomu, abyste se odvážili otevřít své srdce a přiznat vše, co vás napadne.

Také to může být ideální den pro svatby, protože vše, co začíná tímto červnovým datem, má velkou šanci trvat navždy, tedy nikdy neskončit. Přemýšlejte o tom.

 19. ČERVNA:

Den, kdy mnoho lidí z minulosti bude chtít být součástí něčí přítomnosti a budoucnosti. Pokud se tedy v tuto chvíli chcete posunout dál a ještě jednu šanci pokračovat tam, kde jste přestali, mějte na paměti, že 19. den tohoto měsíce bude jedním ze dnů v řadě, kdy se vaše přání stanou skutečností. Nic se samozřejmě nestane samo, ale je důležité mít na paměti, že jde o datum, které by mohlo být zlomem k něčemu lepšímu. Každý potřebuje odvahu, ale mějte na paměti, že štěstí je vždy za těmi, kdo jsou odvážní a snaží se něco ve svém životě změnit…

 26. ČERVNA!

Pro mnoho znamení to bude nejšťastnější datum v červnu a mnozí budou moci říci, že se konečně zlepšují. O tom není pochyb. Je důležité říct, že někteří z vás si v tomto období budou moci říct, že je vidělo štěstí a že je pro ně všechno možné. Co musíme dodat, je, že za žádných okolností byste neměli skrývat své emoce…

Pokud máte ve svém srdci emoce vůči někomu, je čas mu to říct. K tomuto datu v měsíci se konečně mnohá přání stanou skutečností a je velmi důležité říci, že se nesmíte vzdát toho, co zamýšlíte… Štěstí bude na straně mnoha znamení, když se bude jednat o dny kolem 26. června , ale tento den zvláště!

Zdroj.esoteric