Motýl číslo 2

Jste v podstatě spokojeni se svým životem a jste dobře ve své kůži. Ale vaše srdce touží po něčem vyšším a to vyžaduje úsilí a krok vpřed, který byste měli udělat.

Problémem je nedostatek vaší vůle a síly realizovat rozhodnutí, které jste učinili. Cesty jsou vám otevřené. Váš talent je zralý, je čas jednat.

A nečekejte, že vše uděláte bez chyb, protože ty jsou nedílnou součástí života. Učte se od nich.

Motýl číslo 3

Máte před sebou úkol, který jste z velké části splnili, a to najít a prožít svou podstatu. I když jste si vědomi svých kvalit a talentů, stále je to krok k odhalení vašich skutečných schopností.

Odvažte se vyzkoušet vše, co vás zajímá, naučit se něco nového, získat nějaké zkušenosti, které jste dosud neměli. Prozkoumávejte lidi a svět kolem sebe, protože to vše vám pomůže se tam dostat ještě rychleji a snadněji.

Do seberozvoje jste již hodně investovali, nyní zvažte jeho využití k dosažení nejlepších výsledků.

Je ten správný čas projevit všechny své schopnosti a být za ně adekvátně odměněn.

Motýl číslo 4

Nastal pro vás čas, kdy se můžete zcela uvolnit a užít si tu nejkrásnější stránku života, a tou je láska.

Sdílíte radost a teplo na všechny strany a velmi brzy si tyto zázraky budete užívat sami. V našem životě je málo času, kdy je nám dovoleno žít svou podstatu.
Užívejte si okamžik a to, co přináší. S vámi se všechny kostky spojí v dokonalou mozaiku, jen když si k něčemu takovému dáte čas a příležitosti.

Zdroj.esoteric