Podívejme se na hodnocení!

RRRR

– Jste konzervativní člověk, který si to často ani sám sobě nepřizná. Hádky nesnášíte, ale v mnoha případech je vyvoláváte.

RRRL

– Hodně váháte, kvůli tomu přicházíte o mnoho příležitostí ve svém životě. Neměli byste hledat chyby na druhých, protože stejně jako ostatní, ani vy nejste dokonalí!

RRLR  – Jste komunikativní člověk se silnou osobností, dobrým smyslem pro humor a vynikajícím uměleckým cítěním. Nyní je čas tyto dovednosti konečně dobře využít, protože roky rychle letí! 

RRLL  – Vzácná kombinace. Máte stejné vlastnosti jako předchozí, s tím rozdílem, že jste dynamičtější a k dosažení svých cílů nepotřebujete vnější pomoc!


RLRR  – Mísí se ve vás rozum a skromnost, jste tolerantní člověk, který se k ostatním nechová hrubě. Na druhou stranu je to pro vás těžké, pokud nedosáhnete svých cílů, kvůli tomu máte tendenci závidět ostatním.

RLRL  – Nikdy nejednáte a vždy očekáváte, že velké věci v životě za vás udělá někdo jiný. Ale zapomínáte na jednu věc: každý žije svůj vlastní život!

LRRR  – Nejste dostatečně vytrvalí, abyste dosáhli svých cílů, spíše se opíráte a spoléháte na ostatní. O plody své práce se ale s nikým nedělíte.

LRRL  – Jste příliš ulpívající typ, který je trochu naivní a snadno se nechá vést. Dokud to nezměníte, nedivte se, že vás mnoho lidí v životě využívá!

LLLR  – Příliš nasloucháte svým emocím, jste také silní a rozhodní, ale zároveň často děláte unáhlená rozhodnutí, která mají vážné komplikace.

LLLL  – Lpíte na starých věcech, formách, tradicích, vidíte je jako nové. Vyznačujete se sobectvím a tvrdohlavostí.

 LRLR  – Jedná se o jeden z nejmocnějších typů postav. Je těžké vás o něčem přesvědčit. Pokud se vám něco dostane do hlavy, je téměř nemožné to dostat ven. Vždy se přitom energicky a neúnavně pohybujete ke svým cílům.

LRLL  – Zůstanete na cestě k dosažení svých cílů. Kompromis je pro vás téměř neznámý pojem, a proto je nemožné vás o něčem přesvědčit. Máte tendenci se obracet dovnitř, těžko si získáváte nové přátele.

RLLR  – Milujete světlo, přírodu. Nemáte rádi hádky a konfrontace, rádi cestujete a snadno se spřátelíte. Vaše koníčky se také často mění v závislosti na uplynulých letech vlivem vašeho prostředí a přátel.

RLLL  – Cítíte stravující touhu dělat všechno sami, ale i když pomoc nepřijmete, rádi se o své znalosti podělíte s ostatními. Obecně působíte uvolněně, ale když dojde na cíle nebo přičichnutí k dohodě, stanete se tvrdým a krutým.