ČÍSLO 3

V blízké budoucnosti vzbudíte velký zájem. Budete si tedy moci vybrat, kdy svést a být s ním. Užijete si veškerou pozornost, které se vám dostane, kdekoli se objevíte. Zvedne vám sebevědomí, ale také vás probudí ze zimního spánku, ve kterém jste uvízli.

ČÍSLO 4

Jedna osoba, kterou hodně milujete, vám ublíží, nebo spíše zklame. Budete mít nějaké domluvené schůzky, ale nic z toho nebude. Vždy si vymyslí nějaké výmluvy, které vás doženou až na pokraj šílenství. Budete však cítit potřebu pomstít se za vše, co vám udělá.

ČÍSLO 5

Toto je číslo, které do vašeho života přináší velké štěstí. Splní se vám jedno přání, o kterém jste už dlouho snili. Teprve nyní ale nadešel čas, aby se to skutečně naplnilo. Byli jste trpěliví na jeho splnění, ale budete se divit, co teď, když se to splnilo?!

ČÍSLO 6

Brzy dostanete jednu velmi důležitou obchodní příležitost, která by mohla být plným hitem. Vše ale záleží na tom, jak se k tomu chováte. Pokud investujete dostatek úsilí a vůle, vaším limitem je pouze nebe. Pokud vás to však nezajímá, tak si s tím raději nic ani nezačínejte.

ČÍSLO 7

Budete mít určitá nedorozumění s lidmi kolem vás. Budete se cítit jako v jiném vesmíru, kde vám nikdo nerozumí. To období uteče velmi rychle, ale během něj pochopíte, kdo jsou vaši skuteční přátelé a kdo jedná. Tato změna, i když trochu bolestivá, se vám později v životě bude hodit.

ČÍSLO 8

Toto je počet dobrých zpráv, které brzy obdržíte. Je možné, že to bude nabídka k sňatku nebo výlet nebo finanční zisk. Každopádně, ať je to pro vás cokoli, bude to velmi pěkný zážitek. Dozvíte se spoustu nových věcí o sobě a lidech, se kterými se stýkáte, i o svém partnerovi. Konečně nastolíte v životě vesmírný mír.

ČÍSLO 9

Budete mít velmi dobré příležitosti k navázání vztahu. Pouze pokud nejsou dvojité vazby, přinášejí štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nepouštěli do zakázaného vztahu, protože byste mohli být zraněni, stejně jako ostatní lidé v tom všem. Pokud jste svobodní, štěstí je na vaší straně.

Zdroj:esoteric