2. Anna

Úžasné jméno a jeho majitel často spojuje jedinečný soubor vlastností. Jedná se o nesmírně sympatického a starostlivého člověka, který neuvěřitelně miluje život a umí si ho užívat. Na Annu se můžete bezpečně spolehnout – nikdy vás nezklame. A zároveň se vyznačuje silou vůle a charakteru, není zvyklá na ústupky. Annu přitahují muži a o obdivovatele nemá nouzi. Manželka Anny se ukáže být prostě úžasná – věrná, věrná a milující.

3. Viktorie Energie tohoto jména je prostě šílená. Viktorie jsou velmi bojovné dámy, protože jejich jméno ve skutečnosti znamená vítězství. Victoria proto zpravidla nerada pracuje tam, kde lze úspěchu dosáhnout pouze v týmu. raději jdou za úspěchem sami. Victoria zřídka pochybuje, pouze před velmi významnými událostmi. Životního partnera si proto vybírá velmi pečlivě. Své volby nemusí litovat, Victoriin ženský úděl je velmi jasný, ale potřebuje sebevědomého muže.


4. Iveta

Praktičnost a analytický přístup k životu odlišují majitele jména Iveta. Často si vybírá povolání, které jí právě umožňuje se v tomto ohledu realizovat, ale ne vždy. Iveta důvěra v to, co chce, je velmi vysoká. Cíle jsou jasné a Iveta k nim míří mílovými kroky. Sedět doma u okna není v Ivetině povaze, nuda a fádní život pro ni není. Je tvrdá jako diamant, veselá a do svého života přitahuje mnoho jasných událostí a mužů.


  1. Marie racionalita je jednou z jejich hlavních vlastností. Snaží se udržet své emoce ve svých rukou a Marie to dělá velmi dobře. Bez ohledu na to, jak lákavé je ponořit se do propasti vášní, chytrá Marie je nejprve pečlivě analyzuje a vynese verdikt. Ví, jak prozatím své city skrývat, prozatím. Marie kariéra je obvykle velmi úspěšná, protože ví, jak čekat a čekat na správný okamžik. Stížnosti a slabosti nejsou v jejich povaze, Marie není z kategorie ufňukaných. Láska ke svobodě a touha po nezávislosti jim nebrání vytvářet docela úspěšné vztahy a rodiny.
  2. Zdroj.esoteric