Ahoj já jsem Ježíšek. Tak co byl jsi cely rok hodný? Nemluvíš sprostě? Posloucháš? Nekradeš? Fakt ne?… No tak se to kurva nauč, já ti ty dárky nebudu nosit každý rok!

Za oknem sype se sněhová nadílka, záclony provoní anýz a vanilka. Vánoční koledy zpívají andělé, už jsou tu Vánoce, šťastné a veselé!

Přeji lásku, štěstí, něhu, ať se ti splní každičký sen. Přání ti posílám na vločce sněhu, ať krásný je tvůj Štědrý den!

Tamhle letí ježíšek, má prodřený kožíšek, nese prázdnou mošničku, bude tu za chviličku. Okradla ho unie, okradl ho stát, konečně to pochopil, bude na nás srát!

Až pod stromečkem rozvážeš mašličku, ať lásku najdeš v balíčku. Ve druhém štěstí, klid, pohodu, ve třetím dobrou náladu. Veselé Vánoce!

Půjčil jsem si milion, měl jsem dárků kamion. Neplatil jsem splátky, vzali si to zpátky. Nezbyl ani dáreček, vzali mi i domeček. Neplatil jsem daně, vzali mi i saně. Nevím už si rady, sob mi chcípnul hlady. V lese mám teď pelíšek, kašlu na vás. Ježíšek

Nebe a na něm v tisících hvězdičky, z oblohy přilétá anděl maličký. Na malém obláčku přináší Ti přáníčko, přeje Ti lásku zdraví a štěstíčko. Ať všechno, o čem se Ti kdy snilo o Vánocích se vyplnilo. Krásné Vánoce!

Pod stromeček balík zdraví, vzácný poklad jak se praví. Lásku, štěstí, žádné hádky, spokojenost, hezké svátky. Radost, úspěch, pevný krok a pak šťastny Nový rok.

  • Mnoho štěstí v kouzlu Vánoc, v záři světel stromečku, ať zdraví, láska a klid, zavítají i do Vašeho domečku. Lásku, radost na Vánoce, také štěstí v novém roce. Ať Vás láska stále hřeje, z upřímného srdce přeje..