Panna

Jste opravdu zvláštní osobnost s obrovským srdcem, přesto se dostanete do problémů, když musíte vyjádřit své emoce. Podrobnosti jsou pro vás velmi důležité a to může být pro druhou stranu problém, pokud se s vámi chcete dostat do vážného kontaktu. Jakmile najdete perfektní večírek, věnujete mu veškerou svou pozornost.

Váhy

Jste romantický typ, ale nedáte svému partnerovi za každou cenu vědět. Nemáte velkou touhu to dokázat, ale jste velmi velkorysý partner a děláte vše pro to, aby vztah dobře fungoval. Máte dobré komunikační schopnosti, ale musíte mít svého milovaného partnera v klidu, jinak se budete cítit sami.

Štír

Jste velmi vášnivý typ, který pokud chcete, vloží do vztahu celé vaše srdce. Díky tomu budete velmi milí a zdrcující. Než však dáte hlavu do vážného vztahu, milujete spoustu sdílených zkušeností, abyste věděli, že je tato osoba opravdu pro vás. Vždy jdeš na jistotu.

Střelec

Nejste ten typ, který si váží vážných a oddaných vztahů. Neustále hledáte nové zážitky, nová dobrodružství, a proto jste považováni za „bezcitného hráče“. Chcete si užívat života, nepřizpůsobovat se omezením. Toužíte po společníkovi, který je vám podobný svým habitem a respektuje vašeho svobodného ducha, výměnou za jeho vlastní.

Kozoroh

Jste vyznavačem tradičních vztahů, kde jsou strany navzájem loajální, respektují se, milují se a podporují se. Nejste charakterizováni taktikou a rozhodně jste schopni nebo oddaní od začátku. Pro vás je vztah také jakousi investicí a vaším cílem je být v něm co nejúspěšnější. Je pro vás důležité najít si shodu pro svůj život a pak se jí držet až do konce, v dobrém i špatném.

Vodnář

Milujete žít svůj život sám, a když potkáte někoho, s kým byste se stali partnerem, nenecháte se tím změnit na žádné úrovni. Vaše svoboda pro vás hodně znamená a nechcete, aby vám to vztah zničil. Nejste schopni žít v mezích, proto je důležité, aby vám váš partner plně důvěřoval, jinak budete pravidelně konfrontováni, což mimochodem jen velmi těžko snášíte.

Ryby

Nejste typ, který by skákal z jednoho vztahu do druhého. Láska toho druhého je pro tebe posvátná, a pokud najdeš správného partnera, můžeš mu zůstat věrný po celou dobu. Někdy máte sklon váhat se vztahem, pokud váš partner neprojeví reakci, kterou byste očekávali. Můžete milovat hluboce a vášnivě a potenciální strana musí být stejně vášnivá pro lásku. Jen opravdu zvláštní a rozmanitá osobnost vám může kroutit hlavou.

Zdroj:esoteric