Panna

Nevyhýbejte se nouzovým situacím! Protože vždy chcete dokonalost a bezpečí, vyhnete se obtížným situacím, které je těžké vyřešit se všemi vašimi pevnostmi. Tímto způsobem nikdy nevíte, že jste v tom nejlepší, z toho se vyvíjíte.

Váhy

Nikdy se nestaňte obětí. ostatní mají tendenci vydělávat na vaší dobrotě, vaší uhlazenosti. Pokud si nedáte pozor, můžete se snadno stát obětí agresivnějších osobností. Nejlepší je obklopit se jemnými dušemi, jako jste vy.

Štír

Vězte, že si zachováte sami sebe, zatímco budete dělat spravedlnost druhým. Jste skutečným mistrem v učení lidí, aby žili lépe, ale zapomínáte, že tyto lekce zanechávají stopy i na vás. Někdy se musíte uvolnit a odpočinout si.

Střelec

Nezůstávejte sami. Vaše touha po nezávislosti vše přepíše a až nakonec si uvědomíte, že nejste rádi sami. V mladém věku vaše štěstí a láska vašich přátel přetrvá, ale později bude těžší uživit se sám.

Kozoroh

Odpusť si! Neustálá vina a sebenenávist vám vezmou energii. Až zestárnete, budete měkčí, ale stojí za to tento proces urychlit, protože ztrácíte příliš mnoho času bojem se sebou samým.

Vodnář

Uspořádejte, co jste shromáždili. jsi jako kouzelná taška plná pokladů, sbíráš všechno, čeho si ostatní ani nevšimnou, a pak jim to ukážeš. Přinášíš svět lidem, ale někdy se musíš zastavit, abys dal své poklady do pořádku, jinak to břemeno neuneseš. Jsou věci, které občas musíte vyhodit.

Ryby

Potíže na světě nejsou vaše. neber bolest druhých do své duše, protože to nemůžeš vydržet a budeš nemocný. Neutíkejte před konflikty, občas nechte pocity jen tak odplynout. Břemeno druhé osoby není vaše. Umět se odpoutat od situací, které vám nejsou příjemné.

Zdroj.esoteric