Váhy

Lidé narození ve znamení Vah by měli mít ve svém životě Ryby, protože jsou soucitné, nápadité a intuitivní. Přesně to, co potřebují citlivé Váhy, které se snaží o umírněnost.

Štír

Bez Vah je to pro Štíra velmi těžké. Je citlivá, diplomatická a má dobrý vliv na lidi. Štír je často velmi instinktivní, přísný a vyzývavý – takže tato dvě znamení tvoří dokonalý duet v přátelství, v práci i v rodině.

Střelec

Střelec potřebuje ve svém životě Lva. Je starostlivý, zodpovědný a okouzlující, ale také metodický, objektivní a svědomitý. To je dobrý kontrast pro dobrodružné, ale někdy důvěřivé Střelce.

Kozoroh

Život Kozoroha je krásnější, když ho může strávit s Blížencem. Blíženci jsou totiž zvědaví, společenští, temperamentní a zakomplexovaní. To dělá dojem na svědomitého, často zdrženlivého a poněkud pomalého Kozoroha.

Vodnář

Vodnáři potřebují ke svému životu Raka. Rak je citlivý, má smysl pro humor a je velmi nápaditý. Na tom všem mu také záleží. To doplňuje život Vodnáře, protože někdy může být velmi impulzivní a agresivní, a dokonce i nervózní a výstřední.

Ryby

Pro Ryby je život bez Kozoroha mnohem obtížnější. Kozoroh je objektivní, soustředěný a velmi spolehlivý. Navíc je to věrná bytost. Přesně to, co emocionální a někdy přecitlivělý Kozoroh potřebuje.