ŠPANĚLSKO VE FINÁLE MISTROVSTVÍ SVĚTA V KATARU

Zdá se, že v několika kapitolách série se opakuje zápas mezi Španělskem a Brazílií. Znalci proroctví Simpson naznačují, že to bude finále Kataru 2022. Tato sportovní událost se bude konat uprostřed pandemie.

Jsou tací, kteří zpochybňují realizaci mistrovství světa kvůli variantě Omicrón . Jsou však tací, kteří věří, že bude uskutečněn.

POUŽÍVÁNÍ ZBRANÍ V USA PŘESTÁVÁ

V USA se léta vedla debata: měly by být povoleny zbraně? No, mnozí věří, že by to tak být nemělo. Nedávno podalo Mexiko stížnost : mnoho amerických zbraní vstupuje na mexická území nelegálně.

Existuje epizoda, kde Lisa žádá opičí ruku o „ mír ve světě “. Požadavek je splněn a všechny zbraně planety jsou odhozeny.

LÉTAJÍCÍ AUTA

Elektromobily již existují! O létajících autech se mnohokrát spekulovalo, že jsou brzkou realitou. V některých epizodách této karikatury jsou však odkazy na nadcházející datum vystoupení.

Možná se první vozidla tohoto typu dostanou na trh v příštím roce. Pokud se to stane, „žlutá“ rodina Springfieldu by zvýšila svou prorockou pověst .

Co si myslíte o těchto znameních od Simpsonových? Jsou lidé, kteří je berou vážně, jiní jsou v sázce. Pravdou je, že mnozí si všimnou překvapivých analogií mezi touto karikaturou a tím, co se stalo ve světě.

Zdroj.lavanguardia.com