červen

Porody v tomto měsíci jsou dobře míněné a velmi benevolentní, ale snadno ovlivnitelné. V mnoha případech platí za svou velkorysost, v takovém případě velmi trpí. Jsou kreativní, a tak uspějí v práci, kde hraje kreativita důležitou roli.

červenec

Lidé narození uprostřed léta jsou opravdu výjimeční. Jsou rodinní, charismatičtí. Jejich špatnou vlastností je, že se velmi snadno naštvali.

srpen

Narozeni v srpnu mohou být velmi dobrými přáteli a partnery, ale pokud se jim něco nelíbí, jsou agresivní. Jejich kariéra a rodina jsou pro ně nejdůležitější. Jsou dobrými vůdci, takže mají štěstí ve financích a kariéře, ale v mnoha případech za to platí svým zdravím.

září

Lidé narození v září jsou pracovití a ukáznění. Jsou chytří a mají dobrou paměť. Jejich špatnou vlastností je, že milují drby, takže se často dostávají do konfliktu s ostatními.

říjen

Narození tohoto měsíce je charismatické a přátelské. Jsou ambiciózní a vytrvalí, ale někdy z nich vypukne egoismus a touha po pomstě. Jsou citliví, když je smutky rychle přejdou. Jsou dobrými vůdci, takže jsou ve své kariéře úspěšní.

listopad

Lidé narození v listopadu jsou laskaví a optimističtí, inteligence je pro ně nejcharakterističtější. Jejich špatnou vlastností je, že jsou velmi citliví, což je může ovlivnit.

prosinec

Domorodci tohoto měsíce se zajímají o abstraktnější věci, jako je např. filozofie. Rádi se baví a jsou dobrodružní. Změny je neunesou. Mají v životě štěstí a toho využívají.

Zdroj:bidista