Panna

Jste přehnaně žárliví, takže raději nechodíte do vážnějšího vztahu. Pokud chcete najít svou spřízněnou duši, bylo by důležité převzít iniciativu a být otevřenější a upřímnější.

Váhy

Příliš věnujete pozornost životům druhých, místo abyste se starali o svůj vlastní. Snažte se najít rovnováhu a nenechte své soukromí jít na úkor vašich lidských vztahů. Obklopte se lidmi, kterým můžete důvěřovat a kteří mají podobné myšlení.

Štír

Ve vztahu hrajete hru „vše nebo nic“. V jednu chvíli můžete být velmi oddaní a jindy velmi zlí. Pokud něco nefunguje tak, jak jste si představovali, budete velmi pomstychtiví. Pokud nezměníte své chování, nikdo po vašem boku nezůstane dlouho.


Střelec

Máte příliš vysoká očekávání, myslíte si, že pro vás nikdo není dost dobrý. A je velmi těžké vyhovět vašim potřebám. Raději se snažte člověka jednou poznat, než ho začnete soudit.

Kozoroh

Vždy se snažíte vnutit svůj vlastní názor i ostatním. Myslíte si, že jen vaše právo je to pravé, a proto nejste ochotni dělat kompromisy. Zkuste projevit trochu více respektu, nebuďte drzí a nevrlí na někoho, kdo není přesně to, co byste očekávali.


Vodnář

Jste velmi zasněná a impulzivní osobnost. Nikdy se nemůžete soustředit jen na jednu věc, neustále naplno nebo s velkými plány. Pokud se někdo snaží bránit vaší svobodě a nastavuje hranice, okamžitě ji opustíte.

Ryby

Zdráháte se kohokoli konfrontovat, i když si myslíte, že máte pravdu, nikdy to nikomu neříkáte. Zkuste trávit více času s těmi, kterým důvěřujete, a snažte se soustředit na to, abyste neztratili svou víru.

Zdroj:esoteric