To, co zabilo tohoto muže, mnozí z nás pijí každý den!

Energetické nápoje, které Dean spotřeboval, se zdálo, že na začátku působí, byl extrémně soustředěný a plný energie, což mu dávalo obrovské možnosti. Bohužel to dopadlo pro Deana špatně , byla mu diagnostikován rakovina. Po této špatné zprávě, Dean se rozhodl skoncovat s jeho špatnými návyky a podstoupit léčbu.

zdroj: The Mirror

Jakmile se nádor začal zmenšovat a zmizel, Dean se znova naklonil ke svým špatným návykům, které zahrnovaly konzumaci mnoha energetických nápojů denně.

Někdo by si řekl, že se Dean poučil, ale opak byl pravdou a lékaři mu znovu diagnostikovali rakovinu. Podle Daily Mail lékaři prohlásili, že jeho špatné návyky, včetně pití energetických nápojů, jsou to, co zničilo Deanova játra a vytvořilo rakovinové buňky.

Bohužel, Dean tentokrát nebyl schopen porazit rakovinu a zemřel. Po sobě zanechal svou manželku a dcerou. Nezapomeňte, že nadměrná konzumace energetických nápojů se špatnou stravou mohlo hrát roli v úmrtí tohoto člověka, a že se to může stát i Vám.

Příběh Deana je tragický, ale otvírá to diskusi o informovanosti o škodlivosti pití energetických nápojích, o kterých možná nevíme.

Vezměte si například přísadu Niacin. Mnoho energetických nápojů obsahuje tuto látku a podle studie publikované v časopise British Journal of Medicine v roce 2016 může způsobit vážné poškození jater.

V některých případech tato látka může zapříčinit kompletní selhání jater. Průměrný energetický nápoj může obsahovat až 40 mg niacinu!

Dobrou zprávou je, existuje mnoho zdravých alternativních nápojů, které vám dodají energii. Kokosová voda je nejen osvěžující, ale obsahuje přírodní cukry a elektrolyty, které vám poskytnou zdravou a hlavně přírodní energii po celý den.