3. Pes – nejlepší přítel člověka, protože je velmi loajální, milý, hravý a dokáže nám vykouzlit úsměv na tváři i v těch nejsmutnějších chvílích. Pokud uvažujete o tom, že poprvé objevíte psa, jste moudrý člověk, který si uvědomuje, co je v životě opravdu důležité. Projevujete plnou oddanost svému okolí, vždy stojíte za vznešenou věcí a nic nemůže změnit vaše rozhodnutí. Při tom všem víte, jak relaxovat a bavit se, abyste doplnili své energetické zásoby.

4. Kobylka je dobře známá svou schopností modlit se. Síla přesnosti a trpělivosti. Protože dokáže zůstat v klidu celé hodiny a ve správný čas zaútočit na své nepřátele, nikdy se nedostane do tvrdých bojů. Pokud toto malé zelené stvoření upoutalo vaši pozornost jako první, možná znáte odhodlání a silnou vůli kobylky. Vaše okolí může být podceňováno kvůli vašemu neochotnému vzhledu, ale víte, že když to potřebujete, vždy můžete triumfovat.

5. Rak – fascinující tvor s komplexní osobností. Exotické tvary a barvy, které charakterizují jeho silné brnění, mu pomáhají snáze se maskovat, protože život pro něj není snadný. Pokud jste si poprvé všimli rakoviny, jste stejně inteligentní a inteligentní jako toto zvíře. Váš silný a tvrdý vzhled pochází z lekcí života, ale ve vás sídlí vnímající duše, která neustále hledá lásku.

6. Vlk – je vůdčí duch díky své moudrosti. Záhadně, směle a intuitivně dokáže vlk bránit své spoluhráče a zároveň se sám vrhá do hustého lesa. Pokud jste poprvé viděli vlka na obrázku, jste muž, který dokáže napínat provázky až k pupínkům a hledat dobrodružství a tajemství. Nejste ochotni dodržovat pravidla společnosti, ale když musíte chránit své blízké, nikdo nemůže být násilnější a vášnivější než vy.

7. Kůň – narozený svobodný a divoký, proto si svobody cení více než kdokoli jiný. Protože jde o důstojná zvířata, jejich činy jsou v drtivé většině řízeny jejich srdcem. Pokud jste si poprvé všimli tohoto impozantního zvířete na obrázku, jste určitě divoký duch, kterého je těžké ovládat. Stejně jako kůň jste však vždy ochotni pomoci druhým a poskytnout jim podporu. Užijete si zábavu a smích s přáteli. Pokud jste si museli vybrat mezi svobodou a láskou, vaše srdce upřednostní vaše blízké před vašimi vlastními potřebami.

8. Kohout – barevný, výstřední a rychlý. Jeho rychlost vám pomáhá ve všech oblastech života, a když narazíte na překážku, stačí překážku, která se objeví, přeletět. Pokud jste poprvé viděli kohouta na obrázku, jste chytrý, zručný, inteligentní a zručný člověk. Lidé kolem vás mohou být oklamáni vaší zdánlivou vyrovnaností, ale budou velmi překvapeni, když budete muset vystoupit ze své vlastní komfortní zóny. Bojujete beze strachu a nevadí vám, když to někdy přijde s hlasitým slovem. Jste vůdčí jedinec, který se nebojí svobodně vyjádřit své myšlenky.

  1. Holubice – posel míru, čistý, krásný a laskavý. Velmi málo se mluví o výjimečné schopnosti tohoto úžasného ptáka létat na velké vzdálenosti. Pokud jste poprvé viděli holuba na obrázku, jste pravděpodobně zdánlivě klidný a důstojný člověk s vnitřní duchovní silou, která vám může pomoci překonat i ty nejtěžší překážky. Jste moudrý muž, který investuje svou energii do budování své rodiny nebo komunity. Nedovolíte, aby nepodstatné věci narušily klid, se kterým žijete svůj každodenní život.

Zdroj.esoteric