Červená růže – Jste člověk hlubokých citů a silných emocí. Pro štěstí svých blízkých jste nepochybně připraveni na mnoho.Tvrdošíjně usilujete o cíl, někdy si nevybíráte prostředky, děláte spontánní a emocionální rozhodnutí. Vaše přání se pravděpodobně v blízké budoucnosti splní, ale vše bude trochu jinak, než si představujete.

Modrá růže – Často máte dobrou náladu, ale někdy jste prostí a naivní.

Nemáte rádi obtíže a neexistuje pro vás žádná neřešitelná situace. Ve všem vidíte pozitiva. Jste milovaní a laskaví k ostatním v rodině. Přání se vám nepochybně splní, nicméně na emoční urovnání si budete muset chvíli počkat.

Žlutá růže – Jste úžasný a neobvyklý člověk, vidíte svět jinak. Máte určité dovednosti, které musíte rozvíjet. Někdy, když vidíte věci, kterých si ostatní nevšimnou, často lidi překvapíte. V tomto životě je hodně ve vašich rukou, téměř vše závisí na vašich činech a emočním rozpoložení. Vy rozhodujete, jak a kdy se vaše přání splní.

Růžová růže – Bezpochyby se ve vašem životě velmi brzy hodně změní. Máte mnoho možností, skvělou volbu, před vámi – jinou cestu. Vaše přání pravděpodobně nebude ve světle nadcházejících změn tak aktuální. Myslete pozitivně a všechny šance zvýší optimismus.

Zdroj:esoteric