žebřík 1

Před vámi je cesta, ale vy ji nevidíte. Možná se cítíte trochu zmateně, protože vnímáte, že věci neplynou tak, jak byste si přáli, nebo že se nějakým způsobem zasekávají.

Je to vhodná chvíle, abyste se uchýlili ke svému laterálnímu myšlení. Vidíte jen část toho, co by mohlo být. Odvažte se myslet mimo to, co si myslíte, že od vás ostatní očekávají. Co si myslíš, že by tě opravdu potěšilo? Představte si to. Vizualizujte si, jak se cítíte. Tam je cesta, kterou musíte následovat. Zasloužíte si pro svůj život to nejlepší!

žebřík 2

Pokud nevíte kudy kam, tajemstvím je, že se vám podaří propojit dvě trasy mezi sebou. Může to být vaše práce a vášeň, nebo váš partner a projekt, který jste chtěli dělat už dlouho, nebo jiné věci, které se dosud ubíraly paralelními cestami.

Sjednocením získávají energie, které se odděleně nezdají příliš intenzivní, aby čelily něčemu novému, více síly. Zkuste to a zeptejte se sami sebe: jaké dvě věci se ve vašem životě mohou spojit, aby vám otevřely slibnější cestu k vašemu blahobytu?

žebřík 3

Cesta, na kterou vás tento žebřík vede, je z vašeho srdce. Pokud nevíte, kam jít, jaké rozhodnutí učinit nebo jak čelit svému kurzu, držte se dál od všech názorů ostatních. Odstupte od svých vlastních předsudků a požadavků a také od svého okolí. Buďte zticha a udělejte si čas na naslouchání. Srdce má moc vést vás od intuice; Je to ta nejčistší energie a ta, která má jistoty, protože vás přibližuje k účelu vaší duše, k tomu, co vás skutečně udělá šťastnými.

Zdro:Facebook