Býk

Jste statečný člověk. Nebudete se bát nebezpečí, kterému budete statečně čelit. Ale ne všichni lidé znají vaši sílu a odvahu. Tyto vlastnosti skryjete, dokud je nebudete potřebovat k řešení problémů. Nic tě nezdobí víc než skromnost. Rádi pomáháte lidem a často na sebe kvůli ostatním zapomínáte. Patříte k lidem, kteří se neradi chlubí a tajně konají dobré skutky. Nemáte ponětí, jak moc vás inspiruje k růstu a rozvoji. Můžete být bezpečně použit jako příklad pro ostatní lidi!

Medvěd

Jste typ člověka, který rád dominuje. Když vejdete do místnosti, okamžitě získáte respekt a přinutíte lidi, aby vás poslouchali. Tam, kde se jiní bojí, ty prokaž odvahu! Zatímco ostatní mrznou strachy, vy přebíráte roli vůdce a vůdce. Jste nebojácný člověk a nepotřebujete vnější pomoc. Máte nespoutanou povahu a milujete svobodu. Jste připraveni čelit všemu, co vás ohrožuje. Snadno realizujete své nápady. Díky své vnitřní síle se nebojíte žádných překážek na vaší cestě.

Vlk

Jste jedinečný jedinec. Jelikož jste od přírody samotáři, nebojíte se využít podpory lidí kolem vás. Máte charakterové rysy mnoha jiných totemů. Ne všichni lidé mohou pochopit, jaký jsi. Máte vnitřní kouzlo, které občas necháte projevit. Morálka pro vás není prázdná fráze. Nejste zvyklí dělat věci složitě, ale jsou situace, kdy sami mate ostatní. Před tvýma očima nelze nic skrýt. Čtete lidi jako knihy a vidíte vše, co se snaží skrývat hluboko uvnitř.