Rtěnka č. 3

Jste společenský, přívětivý a otevřený člověk, který vám vždy poskytne pomoc a podporu. Máte velmi laskavé, chápavé srdce a zdá se, že díky této energii záříte zevnitř. Lidé kolem vás tyto vlastnosti velmi oceňují. To ale neznamená, že můžete sedět na hlavě. Budete snadno bránit nepřátele a odpovídat pachatelům. Raději říkáte jen pravdu a nikdy neskrýváte své úmysly.

Rtěnka č. 4

Máte rádi svobodu a jsou vám cizí jakákoli omezení a konvence. Snadno se rozloučíte s minulostí a užíváte si přítomnost. Nenecháte se zavěsit na věci a události, berete vše na lehkou váhu a díky tomu jsou lidé sympatičtí. Neznáte ani depresi, ani sklíčenost a v každé situaci narovnáte ramena a zhluboka dýcháte. Zdá se, jako by vás žádný problém na světě nemohl srazit.

Rtěnka č. 5

Rty jsou nejatraktivnější částí vašeho těla. Bez ohledu na to, jak jsou plné a tvarové, jsou stále velmi výrazné a přitahují pozornost. I když je podceníte, věřte mi, lidé kolem vás si je zřídka nevšimnou. Rty jsou vaše věc. Zdůrazněte, aby byly přitažlivé pro své okolí.

Rtěnka č. 6

Můžete se bezpečně nazývat ikonou stylu, protože pocit krásy máte v krvi. Oblékáte se tak, jak se vám líbí, a víte, jak věci inteligentně kombinovat, což vyvolává obdiv ostatních lidí. Vzory a barvy, které se mnohým zdají nudné, na vás vypadají úžasně, protože víte, jak svému vzhledu přidat zvláštní elegance.

Zdroj.esoteric