Rtěnka č. 2

Máte ohnivého ducha a rádi to vyjadřujete odstíny rtěnky a oblečení (možná i bot). Rád děláte na lidi dobrý dojem, fascinujete je svým charismatem a příjemným vystupováním.

Jste statečná a bystrá žena, která si svou lásku určitě najde. Jste vždy zapálení pro to, co děláte a co říkáte. Někdy se necháte snadno vyprovokovat kvůli vznětlivosti, ale přestože se necháte snadno vyprovokovat, stále zůstáváte emocionálně stabilní, i když existují výjimky. Jste schopni silné lásky, ale nedokážete rychle odpustit urážky.

Rtěnka č. 3

Máte vtipnou povahu, která miluje dobrý humor. Jste nejen odvážní a silní, ale také milí a citliví. Jasné, svůdné a emocionální – je to všechno o vás.

Zpočátku je vám těžko rozumět, a proto je tolik lidí fascinováno vaší tajemnou osobností. Občas můžete trochu váhat, ale vždy najděte kompromis. Milujete například červenou a růžovou, takže si vyberete barvu, která spadá někde mezi.

Rtěnka č. 4

Jste fashionista a trendsetter. Máte skvělý smysl pro styl , máte ho od přírody. Nenásleduješ dav a RÁDI vynikáš. 

Máte krásný úsměva milujete jasné barvy, protože přitahují pozornost a rozveselují vás. Jste známí svým smyslem pro detail a nedovolte, aby vám negativní komentáře překážely ve vašem snu. Jste jedinečná a nenapodobitelná žena!

Rtěnka č. 5

Jste zranitelná duše s neuvěřitelně laskavým a upřímným srdcem. V minulosti vás to bolelo a dokonce jste přemýšleli o tom, jak se distancovat od lidí, protože vaše víra v ně byla narušena. Postupem času se rány ze zrady a podvodu zahojily a vy jste se rozhodli neuzavírat se před světem. Věříte v lásku, a pokud jste ještě nenašli svou spřízněnou duši, , určitě ji brzy potkáte.

Máte šestý smysl , a když jsou lidé hodni být součástí vašeho života, pustíte je dovnitř. Lidé mají štěstí, že vás mají ve svých životech, protože jste milující a empatičtí.

Rtěnka č. 6

Sladký, starostlivý a pokorný je jen pár slov, která vás popíší. Nemusíte nikomu nic dokazovat. Baví vás být tím, kým jste, a dělat to, co vás dělá šťastnými. Když se to někomu nelíbí, nevadí ti to. 

Přátelé a rodina jsou váš svět a to je vše, na čem záleží. Vždy podpoříte své blízké a poradíte, pokud vás o to budou požádáni. Nezasahujete do života někoho jiného a neradi strkáte nos do toho svého. Jste úžasní lidé a neuvěřitelná žena!

Zdroj:esoteric