Mince číslo 1

Test říká, že vaše finanční prognóza závisí pouze na vás. Žijete výplaty k výplatě. Chcete-li zvýšit svůj příjem, musíte se naučit, jak kontrolovat své výdaje a být ambicióznější.

Mince číslo 2

Máte šanci zbohatnout. Cesta k prosperitě však bude dlouhá, protože šetříte, šetříte, ale neriskujete, neprojevujete obchodní prozíravost.

Mince číslo 3

Zkouška říká, že se svými penězi jste v pořádku – situace je stabilní. Ale váš finanční výhled se nezmění, pokud nezměníte sebe a svůj postoj k penězům. Musíme jednat aktivněji.

Mince číslo 4

Váš finanční výhled je velmi příznivý. Test říká, že během svého života zbohatnete. Je pravda, že se to zítra rozhodně nestane. Ale všechno je před námi.

Mince číslo 5

Pokud nezměníte svoji životní pozici, nikdy se nestanete bohatšími. Je to, jako byste se báli bohatství. A neuděláš nic, abys to získal. Pokud to všechno bude pokračovat, nikdy neuvidíte mnoho prosperity.

Mince číslo 6

Test říká, že máte nejlepší finanční prognózu! Již v tomto roce zbohatnete. Navíc to bude tak snadné, jednoduché a aktuální, že v jednom okamžiku probudíte bohatého muže. A můžete si udržet svůj finanční úspěch.

Zdroj:esoteric